Mateuszek. 216 Popular Post Last activity: September 29, 2020 Posted September 15, 2018 Popular Post Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Wywiad z @Dzaastine Redaktor: @Mateuszek Gość: @Dzaastine Witaj @Dzaastine. Dużo osób zna Cię na forum oraz serwerach, jednak znajdą się osoby, które nie wiedzą o tobie nic Na początek przedstaw nam się, powiedz ile masz lat i skąd jesteś? Cześć i czołem kochani. Jestem Justyna, mam 22 lata i pochodzę z województwa pomorskiego, z takiego trochę zadupia zwanego Słupsk. Co możesz opowiedzieć o swojej miejscowość? Słupsk położony jest blisko morza, ale czy jest tak piękny, jak któreś z Trójmiasta? Hmmm... Ogólnie to dzięki naszemu prezydentowi Biedroniowi to miasto odżyło. Bardzo mocno je zmodernizował, wziął się za remont kamienic, itp. Przechodząc miastem można zauważyć na blokach piękne malowidła. Mamy piękne parki, fajny widok na całe miasto. Nawet jedną Galerię i Centrum Handlowe. Nie ma tu szału, ale także nie ma co narzekać. To wspaniale mieć prezydenta, który inwestuje w miasto, a nie bierze pieniądze dla siebie, lecz nie o nim będziemy rozmawiać! Czym na co dzień się zajmujesz, pracujesz czy może jeszcze jakieś studia? Na co dzień zajmuję się robieniem paznokci Ukończyłam w sumie 2 szkoły średnie, jedna po drugiej, z tą drugą jest związany mój aktualny zawód. Myślę o tym, aby zrobić sobie kolejny zawód, ale jeszcze nie mam na to pomysłu. Teraz stawiam na karierę. Porozmawiajmy o szkole, jakie kierunki zdałaś? I dlaczego wybrałaś zawód jako stylistka paznokci, a drugi zawód? Moim pierwszym zawodem jest Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kocham gotować, uwielbiam zajmować się dietą, zawsze miałam zapał do kelnerowania. Niestety praca w gastronomii mnie do siebie zraziła, więc postanowiłam coś z tym zrobić. Od zawsze miałam duszę artystyczną, więc poszłam zaocznie do kolejnego technikum, które ukończyłam jako Technik usług kosmetycznych, porobiłam kursy na przedłużanie paznokci i rzęs, no i aktualnie zajmuję się stylizacją paznokci, bo w tym czuję się najlepiej. :) To wspaniała wiadomość dla każdej dziewczyny z CSK. Będziesz mogła zająć się nimi! Skoro uwielbiasz układać diety, to może i dla mnie ułożysz :D Jak ci idzie w zawodzie stylistki? Masz swoje klientki i czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? Jak sobie zasłużysz to może Ci ułożę :D Grono swoich klientek już mam. Jeśli ma się na ten temat duże pojęcie i robi się to dobrze, to pieniądze można zarobić naprawdę spore :) Przede wszystkim, jeśli idzie się na jakość nie na ilość to można się również cenić. Wiele kosmetyczek w tych czasach idzie na ilość, dzięki czemu klientki szukają wsparcia u innych kosmetyczek. Miałam wiele takich przypadków, że przyszła jakaś niezadowolona klientka po innej stylistce i musiałam naprawiać dużego babola. Swoją pracę oceniam na duży plus, może kiedyś pochwalę się swoimi pracami. :) Wspaniale jest poznawać dobre stylistki może i mi przerobisz paznokcie na bóstwo! Czy planujesz osiągnąć coś wiecej niż miano najlepszego pracownika? Może własna działalność? Nie robię dla nikogo, sama dla siebie, więc w sumie pracownikiem nie jestem :D Tak, cały czas podejmuję próby i staram się o dofinansowanie z urzędu pracy na własną działalność, ale jest to oporowy organ i walka z nimi jest trudna :) Myślę o tym, aby podjąć się ryzyka i otworzyć biznes na własną rękę. W każdym razie osiągnę swój cel, prędzej czy później. :) Miejmy nadzieję, że uda ci się otworzyć swój własny biznes! Czas na temat o Counter-Strike. Jak trafiłaś na Katowice i dlaczego zaczęłaś grać w cs'a? Dziękuję! :D Hmmm... To dość długa historia. W sumie nigdy nie pomyślałabym, że będę grała w tę grę, nigdy mnie nie ciągnęło do tych strzelanek. Któregoś razu chłopak, z którym byłam zaczął grać, trafił na PB CSK, w sumie spodobało mi się i sama zaczęłam grać. Byłam totalnym botem, to były moje początki, ale w sumie nie szło mi najgorzej, stąd też dostałam wtedy jednego jedynego bana w swoim życiu od @SpeeDu` :D Pozdrawiam! No i ta sytuacja zmusiła mnie do utworzenia konta na forum, z czego bardzo się cieszę :) Za co dostałaś bana? :D Po dłuższym czasie zostałaś adminem pb, dlaczego postanowiłaś być adminką? Za co dostałam bana? A bo chciał mnie sprawdzić i dał mi SS'y :D Czułam się wtedy jak odpał :D Adminem zostałam dzięki @HeLoN , nigdy nie myślałam o tym, aby sprawować porządek na serwerze :) On mnie jakoś do tego przekonał i tak to się właśnie stało. Bardzo dużo mi wtedy pomógł, nauczył mnie wszystkiego, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Nie jesteś tylko adminką, ale także redaktorem na sieci CSk? Redaktor to ciężka i czasem nudna robota, zatem dlaczego postanowiłaś być redaktorem? Zawsze miałam zapał do pisania różnych rzeczy, lubię wywiady i poznawanie nowych ludzi, a dzięki temu można naprawdę dużo dowiedzieć się o ludziach :) Czy nudna? To jeszcze zależy co, jeśli robi się monotonia, to w sumie można uznać, że jest to nudne, ale w większości przypadków jest to dosyć ciekawe zajęcie. :D Jako redaktor masz wiele obowiązków pisanie wywiadów, na celowniku oraz szybka szóstka. Powiedź, która z tych obowiązków sprawia ci największą radość, a która jest dla ciebie utrapieniem? Hmmm... Największą radość sprawia mi pisanie wywiadów i szybka szóstka. W tych dwóch tematach możemy dużo dowiedzieć się o ludziach. Natomiast najcięższym z tych tematów jest na celowniku, jest to ogólnie fajny dział, aczkolwiek ciężko jest wyciągnąć opinie od ludzi, przez co tracimy na to wiele czasu. :D Czy miałaś w swojej "karierze" redaktora jakiś trudny wywiad? W którym musiałaś się bardzo napracować? Ojjjjjjjjjjjjjj... Był jeden bardzo trudny wywiad, ale to zostawię niestety dla siebie ^^ Oczywiście! Zdarzają się ciężkie wywiady, ale zdarzają się też lekkie i przyjemne. Czy przeprowadziłaś wywiad z osobą, która cię w jakiś sposób zaciekawiła lub zrobiła na tobie duże wrażenie? Oj tak, Ty byłeś taką osobą! Kiedy przeprowadziłam z Tobą wywiad, wiedziałam już, że znalazłam bratnią duszę. Wow takiej odpowiedzi się nie spodziewałem :O Wróćmy do serwera PB. Jaka atmosfera panuje na tym serwerze i jak chciałabyś zachęcić innych graczy do tego, aby grywali na PB? Na serwerze jest super atmosfera :) Ludzie między sobą się dogadują, rzadko są jakieś spiny. Zdarzają się ludzkie głupoty, ale to normalne jak wszędzie. Co prawda nie jest to już ten sam klimat co sprzed 2 lat, ale ludzie też są inni. Ciężko jest kogoś zachęcić, aby grał w nasze kulki, bo dużo ludzi woli ostrą :D Twierdzą, że tu jest zbyt łatwo, strzelisz byle jak i zabijesz :D Nie koniecznie jest to prawda! Aaaa dużą zachętą do grania jest free VIP :> także zapraszam nie grajków! No niestety ja wolę ostrą grę, ale polecam PB, warto czasem wejść i spróbować swoich sił w innych rozgrywkach!:) Jesteś z CSk od listopada 2016, to sporo czasu. Czy zaprzyjaźniłaś się już z kimś z forum/serwera? Są takie osoby, z niektórymi mam kontakt od swoich początków tutaj, z niektórymi dopiero teraz. Wiele zawdzięczam tym osobom, jest to tylko mała garstka, ale cieszę się, że są to osoby szczere i można na nich polegać. Czy uważasz, że w internecie możesz spotkać prawdziwą miłość lub przyjaciela na całe życie? Co uważasz o relacjach internetowych? Oczywiście, że tak :) Nie mam na myśli tej miłości przez kabelek całe życie xD Tylko to, że jeśli dwoje ludzi zacznie się w siebie wkręcać, w końcu dojdą do porozumienia, spotkają się, to coś może z tego być. Osobiście znam wiele par, które poznały się w internecie, a teraz są razem szczęśliwe i mieszkają ze sobą. Najlepszym przykładem jest moja kochana przyjaciółka, która pojechała za chłopakiem do Szczecina, wiec kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije! Zawsze będę to powtarzała. A jeśli chodzi i przyjaźń, to czasami zdarza się, że w internecie trafimy na lepszego przyjaciela niż w życiu prawdziwym... Smutne, lecz prawdziwe. Myślę, że to przez to, że w internecie ludzie nie krytykują, nie oceniają bezpodstawnie, po prostu są. Czy Ty poznałaś już prawdziwego przyjaciela? Lub kogoś godnego zaufania? No i w jaki sposób możesz określić osobę z internetu przyjacielem? Myślę, że poznałam takie osoby, jedną znam może trochę krótko, ale nigdy nie byłam tak nikogo pewna w internecie :) Ciężko jest komuś zaufać, jeśli nie miało się nigdy z taką osobą styczności, ale myślę, że poprzez rozmowy, poznawanie się, można wyczuć czy ta osoba jest godna zaufania. Osobiście się nie zawiodłam, mam dar wyczuwania ludzi. Mam nadzieję, że w niedalekim czasie uda mi się poznać te osoby na żywo. :) Mam nadzieje, że uda wam się spotkać i okaże się prawdziwym przyjacielem. Porozmawiajmy jednak o miłości. Czym jest dla ciebie miłość? Miłość to taki trochę dodatek do życia :) Ale bez niej byłoby ciężko drugiemu człowiekowi. Miłość to pomagać sobie w trudnych chwilach, wspierać się w momentach wątpliwości. Być ze sobą w smutku, chorobie i szczęściu. Akceptować wszystkie swoje wady i zalety. Wybaczać sobie błędy. Rozumieć się bez słów. Budzić się rano ze świadomością, że obok siebie mamy osobę, z którą chcemy spędzić resztę swojego życia. Kłócić się i godzić, ale być mimo wszystko. Nie ważne czy dzielą Was setki kilometrów, bo np. zmusiła do tego praca... Miłość to po prostu obecność drugiego człowieka, która wymaga cierpliwości i pielęgnacji. Właśnie to w moim rozumowaniu jest miłość. Pięknie powiedziane. Czy znalazłaś już swoją połówkę lub masz kogoś na oku? :> Czy znalazłam swoją połówkę... Do niedawna tak myślałam. Ale nie będę się rozwodzić nad tym tematem :) Na razie nie mam nikogo na oku i nie spieszy mi się do nowego związku. Mam dużo innych spraw na głowie, które pochłaniają mój czas, między innymi biznes. :) Mam nadzieje, że znajdzie się idealny kandydat na męża! To prawda, nie ma co szukać na siłę ;) Jak opiszesz swój ideał chłopaka? Jak to każdy pisze, nie ma ideałów i to w zupełności prawda. Osobiście przekonałam się, że w pewnym wieku nawet wygląd nie gra już roli. Jak dla mnie chłopak musi być przede wszystkim opiekuńczy, troskliwy, musi mnie rozumieć i umieć ze mną rozmawiać. Nie może odkładać problemów na bok. Najlepiej, żeby miał coś w sobie z wariata, bo ja jestem taką trochę wariatką. Fajnie by było, gdyby lubił wychodzić do ludzi, a nie ciągle siedzieć w domu przed TV :) Kocham podróżować, więc On też musi to kochać! Jestem trochę zaborczą kobietą, więc jeśli coś mi się nie podoba, to powinien znaleźć dobry kompromis, aby było nam lżej :D Trochę romantyk, trochę wredota, ale dobrze by było, gdyby umiał postawić na swoim. Jeśli chodzi o wygląd, to zawsze lubiłam wysokich brunetów z ciemnymi oczami i karnacją. Może to też dlatego, że ja sama mam ciemną karnację i nie należę do niskich dziewczyn, ale jak już napisałam na początku, wygląd nie ma znaczenia, po prostu musi mieć w sobie to coś. :) Pytałem o ideał chłopaka a ty opisujesz moją osobę! Wspomniałaś, że musi być romantyczny. Jak określisz romantycznego chłopaka? Co musi zrobić? Jaki Ty jesteś skromny :D haha, za to Cię lubię xD Romantyczny chłopak? Hmmm.... Musi wiedzieć jak zadbać o kobietę, od czasu do czasu przydałby się jakiś kwiatek, tak o bez powodu, żeby polepszyć kobiecie dzień. Spacery nocą nad jakimś jeziorem, kocyk, wino, świece... W ostateczności może być też dębowe mocne xD (taki żarcik, nie bierzcie tego na poważnie). Romantyk to romantyk wie co robić, aby zadowolić kobietę. :D Skromność to moje drugie imię :D Opisujesz twój ideał i romantycznego chłopaka, pasuje do mojego opisu! Zostańmy przy temacie "romantyczności". Jak wyglądałby twój najbardziej romantyczny wieczór? W sumie to mój romantyczny wieczór opisałam w poprzedniej wypowiedzi Noc, morze lub jezioro, kocyk, wino (ew. dębowe), świece... Spacer Nic więcej do szczęścia nie trzeba. No panowie, czas kupić kocyk, wino i jechać nad morze z naszą piękna Justyną :D jesteś bardzo miłą i uprzejmą osobą, słuchasz każdego i starasz się pomagać innym, czy właśnie dlatego zgłosiłaś się na moderatora csk? Kurcze, teraz nie wyrobię z tymi randkami :P Dziękuję, miło z Twojej strony. W sumie to poniekąd tak, poniekąd nie. Niosę pomoc innym, ale to już mam w naturze, ogólnie poświęcam trochę więcej czasu na forum, stąd też chciałam pomóc trochę chłopakom. Pewna osoba zmotywowała mnie do tego, aby zostać moderatorem i bardzo jej za to dziękuję :) Ale zauważyłam, że odkąd moja ranga się zmieniła, to więcej osób przestało mnie szanować, co jest bardzo przykre... Nie sądziłam, że to może mieć taki wpływ na relacje międzyludzkie. Przecież jestem takim samym człowiekiem jak Wy, nadal tą samą Justyną, tylko moje obowiązki się trochę zmieniły i w niektórych sytuacjach nie ma czegoś takiego jak 'koleżeństwo'... Ale nie wnikam dalej, nie ma sensu. To prawda, nigdy się nie zmienisz, może ludzie po prostu ci zazdroszczą rangi? Są źli, że jesteś tak "wysoko" i że dobrze dogadujesz się z ludźmi! No właśnie, jak jesteśmy przy zazdrości, powiedź, jak interpretujesz słowo zazdrość? I czy da się żyć bez niej? Nie wiem, czy jest czego zazdrościć, tak naprawdę każdy mógłby się o to postarać, gdyby tylko chciał :) Zazdrość... Obszerne słowo, w sumie można wiele do niej nawiązać... Możemy być zazdrośni o coś lub o kogoś... Myślę, że nie da się żyć bez zazdrości, najgorszy przypadek to zazdrość w związku :D o drugiego człowieka... Jest to coś złego, ale poniekąd też dobrego, bo niby wtedy się mówi, że nam zależy... Ale czy tak jest naprawdę? Zazdrość często też prowadzi do wielu kłótni i problemów... O właśnie zazdrość w związku... Z jednej strony fajnie, bo zależy, ale z drugiej strony może też pokazywać brak zaufania do drugiego człowieka, dlatego z tym trzeba uważać! Jak sądzisz, większa zazdrość pojawia się u mężczyzn czy u kobiet? Myślę, że zdecydowanie u mężczyzn. Boją się zawsze o swoją kobietkę, żeby to inny jej nie poderwał. Jasne! Wy kobiety potraficie być zazdrosne o kanapkę, którą jemy, a co dopiero o inną kobietę :D ahahha. Wróćmy jednak do tematów moderatorów. Jakie masz obowiązki jako moderator i jak przyjęli cię inni? Obowiązki jako moderator... Filtrowanie wszystkich treści od a do z, sprawdzanie co nowego, ogarnianie działu UB no i dobre relacje z innymi użytkownikami, pomaganie im w rozwiązywaniu problemów. Jak przyjęli mnie inni? W sumie to chyba dobrze, takie mam odczucia, to już by trzeba było innych zapytać. :D Na pewno zapytamy w kolejnych wywiadach! Dziękuję ci za poświęcony czas, sporo materiału wniknęło z naszej rozmowy, miejmy nadzieje, że ktoś dotrwa do końca i to przeczyta! haha. Na zakończenie chciałabyś coś dodać lub kogoś pozdrowić? Życzę powodzenia, taki w sumie wywiad z życia wzięty :D Na pewno chciałabym coś dodać... Pamiętajcie! Jak Cię widzą tak Cię piszą :] Co do pozdrowień, to pozdrawiam Ciebie Mateuszku, za chęć do życia, za to, że znasz mnie od tej lepszej i gorszej strony a mimo wszystko nadal chcesz mnie znać haha, i miłość do redakcji, jak i do kochanego ulańca @Zaczarowana. , ją też bardzo cieplutko pozdrawiam, za to, że dużo mi pomogła i tak ciepło przyjęła mnie do redakcji. @HeLoN za to, że zawsze mogę na niego liczyć, pomógł mi wiele i nadal to robi, motywuje do działania... @cajmert, za to, że jest takim świrem jak ja i rozumiemy się bez słów xD my Daddy ^^ @Fatal1ty, szkoda, że nie było dane nam poznać się wcześniej, bo jest super chłopakiem! @Vegazik, najlepsza mordeczka, największy Kacik na PB :D @FREESTYLER 7331 - może i nie jest między nami najlepiej, ale dużo mu zawdzięczam... @domdum - Kaktus jakich mało :D @ZuruBVB za fajne nutki @Ogen Dogen, @SmarkU d>.<b, @relax za te nocne imprezy na Katoboxie :D Nie będę więcej wymieniała, bo pół sieci musiałabym wymienić, pozdrawiam Was wszystkich cieplutko :* 15 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/ Share on other sites More sharing options...
Psychiczna;) 607 Last activity: September 8 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219419 Share on other sites More sharing options...
Majkel 277 Last activity: April 17, 2019 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219420 Share on other sites More sharing options...
cajmert 3 199 Właściciel Last activity: 6 hours ago Posted September 15, 2018 Właściciel Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219421 Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219422 Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 845 Właściciel Last activity: 7 minutes ago Posted September 15, 2018 Właściciel Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219427 Share on other sites More sharing options...
Sw33toLcIa 1 632 Last activity: July 28, 2022 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219431 Share on other sites More sharing options...
P@tRyK 1 919 Last activity: November 23 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219432 Share on other sites More sharing options...
veegaz 575 Last activity: June 7 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Dzaastine, September 15, 2018 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219437 Share on other sites More sharing options...
PattShi. 1 481 Last activity: July 18, 2022 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219448 Share on other sites More sharing options...
kant3k 120 Last activity: April 17, 2023 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219455 Share on other sites More sharing options...
WhiteBlood 73 Last activity: November 18, 2019 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219465 Share on other sites More sharing options...
FREESTYLER 7331 242 Last activity: October 9, 2018 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219467 Share on other sites More sharing options...
Smarkuuu 295 Last activity: November 9 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 (edited) Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219479 Share on other sites More sharing options...
LuzarRr 9 Last activity: September 16, 2018 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219493 Share on other sites More sharing options...
Inkwizytor 10 056 Last activity: 6 hours ago Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219523 Share on other sites More sharing options...
DEKSIU 322 Last activity: July 23 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219526 Share on other sites More sharing options...
S.M.E.R.F.E.T.K.A 57 Last activity: March 8, 2019 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219537 Share on other sites More sharing options...
exeaze 1 Last activity: September 23, 2018 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31708-53-wywiad-z-dzaastine/#findComment-219656 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts