MyFrag 675 Share Posted December 18, 2020 Cześć. Jak pewnie wiecie dostępność kart rtx z serii 3000 jest bardzo ograniczona. Nie wiem jakim cudem, ale wczoraj udało mi się ustrzelić dwie karty rtx 3070. Jedną biorę dla siebie, a drugą chętnie oddam w dobre ręce. Jeżeli ktoś jest z okolic Warszawy to od dziś do 5 dni roboczych mam do oddania kartę MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8GB GDDR6. Istnieje możliwość odebrania jej osobiście w sklepie x-kom w Galerii Północnej w Warszawie. Jeżeli ktoś jest chętny to na PW podam szczegóły i nr zamówienia, dzięki czemu będzie możliwość odebrania karty. 2 Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted December 18, 2020 Nie napisałeś ceny, więc domyślam się, że za darmo. Kiedy mam być? Link to post Share on other sites
MyFrag Autor Tematu 675 Author tematu Share Posted December 18, 2020 Karta nieaktualna, po porównaniu obu kart decyduję się wziąć Suprima, a do oddania będzie Gigabyte rtx 3070 gaming oc. Zasady te same. @ cajmert Odbiór osobisty w sklepie, płatność 2979 zł, jak już pytasz xD 1 Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted December 18, 2020 @ Ogen Dogen to chce na swieta, jak cos Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 116 Share Posted December 18, 2020 Japierdziele, jaka cena karty Za te cene można by sobie low/medium PC zlozyc chyba. Ale czego sie nie robi żeby Cyberpunk na ultra nie poszedł. Tak, zazdroszcze Link to post Share on other sites
MyFrag Autor Tematu 675 Author tematu Share Posted December 18, 2020 Komp raczej składany przyszłościowo, aniżeli pod samego Cyberpunka. W obecnej konfiguracji raczej mam spokój z rozbudową komputera na najbliższe 6-7 lat 1 By PJC, December 18, 2020 Też tak mówiłem rok temu xD By MyFrag, December 19, 2020 Temat niekatualny, można zamknąć. Link to post Share on other sites
Pogrom 930 Share Posted December 19, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts