haku 0 Share Posted December 13, 2020 edited Witam, dostałem dzisiaj bana o pt. "WH - odwołaj się na forum", niestety nie mogę znaleźć screen shotów, które udowadniały by moją niewinność. Dodam, że zastosowałem się do zaleceń z tematu Brak screenshotów? Przeczytaj!! - Prośby o Odbanowanie / Screenshoty - CSKatowice.com ale nic to nie pomogło. Nick podczas gry: hakUNAMATATA =DDDDD Data Bana: 13.12.2020 Mapa: de_westwood_big Nick Admina:zajaczek z | radosne alpaki ([4FuN] Zajaczek zaglady) Powód Bana: WH. Odwolaj sie na forum Screeny (paczka .zip): - Twoje IP / SteamID: STEAM_0:1:54045440 Wycinek z konsoli / link do bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : hakUNAMATATA =DDDDD [AMXBans] Reason : ' WH. Odwolaj sie na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cskatowice.com [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 54045440 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.174.3.235 ' [AMXBans] =============================================== Będę bardzo wdzięczny za rozpatrzenie mojej sprawy oraz z góry dziękuje za pomoc :). Pozdrawiam, Dawid haku Edited December 13, 2020 by haku 1 Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted December 13, 2020 Dostałeś bana bez screenów więc bl będą musieli sprawdzić demko i mają na to 24 godziny @ Blacklisted CS 1.6 Link to post Share on other sites
DavidM 296 Share Posted December 13, 2020 Od tej pory mamy na 24H na demko Fajnie ze zastosowałeś się do wzoru @ Smooku @ shox Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 253 Share Posted December 14, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts