Yuuki. 91 Share Posted November 18, 2020 Nick z serwera: Yuuki♥ Imię: Daria Wiek: 22 Czy posiadasz głos po mutacji (nie dotyczy kobiet)?: --- Ile czasu spędzasz na TS3?: Więcej niż posiadam xD W jakich godzinach najczęściej możesz przesiadywać?: Zależne od zmian w pracy Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Wymień rzeczy które potrafisz zrobić na ts3 (np. umiem tworzyć kanały)?: tworzenie kanału, rangi i wiele innych a jeszcze więcej można się nauczyć (wujek google) Czy posiadałeś w przeszłości poważne bany / konflikty na serwerze?: Nie Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Urozmaicam swoje życie xD Co nowego jesteś w stanie wprowadzić na nasz serwer?: Dobrą atmosferę (if you know what i mean xd) Czy jesteś w stanie płacić składki?: Yup Kontakt: Steam 2 By KaciK_CsK, November 18, 2020 Zgłoś się do mnie na TS3 ;) Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 249 Share Posted November 18, 2020 @ KaciK_CsK @ Admin TeamSpeak 3 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 922 Share Posted November 18, 2020 Jestem na TAK!:) @ Yuuki. siedzi na ts w miare możliwości. Chętna to brać!:D 1 Link to post Share on other sites
Vitanell 102 Share Posted November 18, 2020 Toxik... Nie no, głupia jest, ale pomocna xD Kacik raczej też już zdążył ją poznać i wie, że szkód nie narobi a może prznieść korzyści xD Polecam użytkownika 1 1 Link to post Share on other sites
Ichigo Kurosaki 竜 63 Share Posted November 18, 2020 Na tak pozytywna osoba, raczej bezkonfliktowa. Myślę, że sprawdzi się w roli adminki 1 Link to post Share on other sites
DavidM 291 Share Posted November 18, 2020 ja na tak. ciagla aktywnosc. bez problemowa 1 Link to post Share on other sites
Inkwizytor 7 098 Share Posted November 18, 2020 Widzę często na ts. Da radę. Na tak. 1 Link to post Share on other sites
KaciK_CsK 531 Share Posted November 18, 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts