Dzaastine 3 263 Share Posted November 9, 2020 Kto najbardziej Cię inspiruje? Dlaczego? 2 Link to post Share on other sites
Whytti 223 Share Posted November 9, 2020 @ Waterovsky, bo jest totalnym koxem i chciałbym być jak on 1 1 Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted November 10, 2020 Hmm.. sporo osób. Najgorsze jest jednak to, że nie jest to ktoś sławny, no może prócz Davida Laida. Ale tak to nasz @ Ogen Dogen, który swoim podejsciem do pasji, zawziętością... pokazał mi ile może osiągnąć ktoś, kto tak naprawdę chce tego. Albo chociażby moja idolka - Camila Lackberg - mega duży rozgłos osiągnęła dzieki swoim książkom, które czytam 1 Link to post Share on other sites
Lipny 285 Share Posted November 11, 2020 Najbardziej to inspiruje mnie lustro w lazience ,co w niego spojrze to przypominam sobie ,ze mialem nie pic 3 1 Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 935 Share Posted November 11, 2020 Brak mi osoby/postaci, która byłaby inspiracją dla mnie... mega szybko się zniechęcam i mam słomiany zapał, ale podziwiam osoby, które potrafią radzić sobie ze wszystkim... pracować oraz opiekować się dziećmi/wnukami ogarniać dom i pomagać przy tym innym. Ja w sumie nie mam za dużo do ogarnięcia a i tak mam wrażenie, że gównianie sobie z tym radze. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts