Pozytywna 772 Share Posted October 21, 2020 W skrócie, mam odwrotny dźwięk w słuchawkach. Miałam taki problem wczesniej ale miałam pchełki wiec sobie zamienialam po prostu stronami. Od dzisiaj mam nowe słuchawy i troche lipa zamienić stronami bo jest mikro. Pozderki 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted October 21, 2020 Sterowniki albo kable źle polutowane Link to post Share on other sites
Lipny 290 Share Posted October 21, 2020 edited 52 minuty temu, Pozytywna napisał: W skrócie, mam odwrotny dźwięk w słuchawkach. Miałam taki problem wczesniej ale miałam pchełki wiec sobie zamienialam po prostu stronami. Od dzisiaj mam nowe słuchawy i troche lipa zamienić stronami bo jest mikro. Pozderki Ze sklepu te sluchawki ? Nie da sie w systemie zamienic kanaly miejscami ,od nowosci jack (wtyczka 3.5) mozliwe ,ze zle polutowana. ...sterowniki ? ...nie wiem czy to mozliwe ,zeby przy ich bledzie tak sie stalo ...przy karcie dziwkowej (tam na dole po prawej w tray) ten kolorowy glosniczek ,ta jest opcja zamiany front - rear ...mic jest z lewej zawsze przy sluchawkach Edited October 21, 2020 by Lipny Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 262 Share Posted October 21, 2020 Na innym PC/urządzeniu też taki masz problem? Link to post Share on other sites
MyFrag 675 Share Posted October 21, 2020 1 godzinę temu, (1)`SzYMI -.^ napisał: kable źle polutowane Na dwóch parach słuchawek raczej mało prawdopodobne Zacznij od upgrade'u sterowników, a potem zobaczymy co dalej. Link to post Share on other sites
Pozytywna Autor Tematu 772 Author tematu Share Posted October 22, 2020 @ Lipny No ze sklepu, nówki sztuki.. ale ponawiam, miałam tak nawet na pchełkach różnego rodzaju czy to od Iphona, LG czy Samsunga. Mikro mam po lewej stronie @ Ogen DogenNie mam jak sprawdzić bo moje laptopy są w Polsce u rodziny. Ale wydaje mi sie, ze jak grałam kiedyś na lapku to było wszystko w porządku tylko na tym cholernym PC zawsze sie coś dzieje. @ MyFragPraktycznie na wszystkich słuchawkach, sterowniki masz na SS Poza tym dziwi mnie jedno bo poprosiłam kolege aby sprawdził w Menadżerze Dźwięku "Test" i zapytałam go w której słuchawce miał pierwszy dźwięk, wyszło mu że w lewej. Co najciekawsze, że mi też. Tylko tak jakby w CS mam odwrotnie prawo-lewo a nie prawo-prawo.. Nie wiem od wczoraj z tym siedze jakies programy pobieram wszystko i chuj bombki strzelił, przecież tak sie grac nie da. Słuchawki podpięte z tyłu PC bo z przodu mam rozwalone Link to post Share on other sites
Spuchnietejaja 8 Share Posted October 23, 2020 Akurat to, gdzie sluchawki są podlaczone nic nie wnosi. Oprócz aktualki sterowników do karty, próbowałaś usunąć wszystko co jest z nimi związane i sciągnąć je na nowo? Aktualizacja nie zmienia starych ustawień tylko je nadpisuje. Link to post Share on other sites
Ichigo Kurosaki 竜 63 Share Posted October 23, 2020 edited Steam czy nonsteam? W konsoli pojedynczo wklej komendy: s_eax “0.0” Zatwierdź enterem Następnie, s_a3d “0.0” Zatwierdź enterem. Komendy te mają na cełu wyeliminowanie całkowicie dźwięku przestrzennego generowanego przez grę, jako iż korzystasz z kanału stereo. Daj znaka czy pomogło Edited October 23, 2020 by Smooku Link to post Share on other sites
klqs 54 Share Posted December 12, 2020 Polecam Aktualizacje Sterowników o ile juz tego nie zrobiłaś Link to post Share on other sites
Whytti 227 Share Posted January 29 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat przedawniony. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts