Dzaastine 3 621 Popular Post Last activity: November 19 Posted September 10, 2018 Popular Post Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 ♥ Wywiad z @Mrozu 1337 ♥ Redaktor: Dzaastine Zapraszam do czytania! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hej! Cieszę się, że zgłosiłeś się do wywiadu. Na sam początek powiedz Nam coś o sobie Hej.Mam na imię Marcin, mam 19 lat. Mieszkam w Rudzie Śląskiej od dzieciństwa. Gram w hokeja i lubię też pograć w cs`a. O ciekawy sport skąd zamiłowanie do niego ? Od małego oglądałem hokej w telewizji. Spodobało mi się to. Gdy dowiedziałem się o otwarciu drużyny hokejowej,której na dodatek trenerem miał być sam reprezentant Polski, to tym bardziej nakłaniałem rodziców aby mnie zapisali. I jak Ci teraz idzie? Opowiedz Nam coś więcej na temat swojej drużyny i hokeja Może zacznijmy od początku. Moim klubem gdzie zaczynałem był RTH ZRYW Ruda Śląska. Podstawową umiejętnością jest jazda na łyżwach której mniej więcej uczyłem się około 3 tygodni opierając o bandy. Gdy już umiałem sam bez pomocy jeździć to zaczęła się zabawa z kijem. Po roku treningów zostaliśmy jako drużyna zaproszeni na nasz 1 turniej. Dla nas młodych dzieci w wieku 8 lat była to fajna i nowa przygoda i na końcu te zadowolenie z 1 medalu. W ciągu 2 lat niestety drużyna się rozpadła. Na turnieju dostrzegł mnie trener GKS-u Katowice i po rozpadzie drużyny zaproponował mi abym grał właśnie dla nich. Po roku turniejów zaczęliśmy już ligę ,więc już coś poważniejszego. Zdobyliśmy mistrza a następnego sezonu wicemistrza Polski. Następnie trafiłem do Polonii Bytom na 3 sezony. Po tych sezonach zdecydowałem że chcę z powrotem być w GKS-ie Katowice. Wraz z przejściem do GKS-u dostałem się do upragnionej reprezentacji Polski u-16. Grałem w GKS-ie znów 2 lata i w ten sam czas miałem już około 60 meczy w reprezentacji w której strzeliłem 50 bramek. Zdobyliśmy wicemistrza Europy a rok później niestety w meczu półfinałowym doznałem bardzo nieprzyjemnej kontuzji. Tak zakończyła się moja kariera z profesjonalnym graniem. Teraz dołączyłem do amatorskiej drużyny która została od samego początku powstania mojego 1 klubu RTH ZRYW Ruda Śląska . Załatwiłem start w lidze amatorskiej i dorośli ludzie grając tam cieszyli się jak małe dzieci a mi to sprawiało przyjemność. Po kontuzji to teraz jestem trenerem młodszych grup. Tutaj jeden z moich meczy nr21 na białej koszulce. Wow gratuluję! To naprawdę duże osiągnięcia. Szkoda, że doznałeś kontuzji, pewnie piął byś się mocno do góry... Jak wygląda Twoja rola trenera ? Moja rola trenera wygląda tak że mam 2 grupy dziec od 5-6 lat i od 7-8. Prowadzę z nimi zajęcie 3 razy w tygodniu po półtorej godziny i jeżdżę z nimi na turnieje. W weekendy od 10-12 robię im grę pomiędzy sobą dla zabawy. Tak wygląda na razie moja rola bo moje grupy są jeszcze grupami gdzie po prostu hokej to zabawa i nie biorą tego tak na bardzo poważnie. Jeśli zdrowie już na to pozwoli, planujesz wrócić do tego zawodowo ? Tak planuje wrócić z powrotem do 1 drużyny GKS-u Katowice i tam zakończyć swoją karierę. Trzymam za Ciebie kciuki Prócz hokeja i CS'a masz jeszcze jakieś zainteresowania ? Czym ogólnie zajmujesz się na co dzień ? Interesuję się motoryzacją dlatego wybrałem kierunek technik mechanik pojazdów samochodowych. Ma co dzień pomagam rodzicom przy ogrodzie, a także dość często pomagam kuzynowi w pilnowaniu 2-letniej chrześnicy. Planujesz przyszłość związaną z motoryzacja? Tak. Gdy mi nie wyjdzie w zawodowym sporcie chce otworzyć swój warsztat samochodowy. Po Zakończeniu szkoły mam zamiar pracować jako mechanik. Brudna robota Ale za to męska! Jednak życzę aby udało Ci się w sporcie Lubisz dzieci? Masz rodzeństwo? Dziękuję. Lubię właśnie trochę adrenaliny i dużo ostrej gry dlatego gram w hokeja. Tak mam młodszego brata który ma 14 lat. Można powiedzieć że lubię się opiekować dziećmi. Dobry chłopak z Ciebie To może teraz powiesz Nam, jakie wartości w życiu są według Ciebie najważniejsze? Na pewno świadomość w podejmowaniu trudnych i ważnych decyzji, miłość w rodzinie, przyjaźń z znajomymi którym ty możesz pomóc ale i wiesz że dostaniesz od nich pomoc. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Masz jakiś fajny kawałek, który w szczególności siedzi Ci w głowie? Słucham muzyki najczęście z gatunku rapu. Moja ulubiona piosenka to White-California. Dobrze, wiemy o Tobie już dosyć sporo. Przejdźmy do pytań związanych z CS'em. Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z tą grą ? Przygoda zaczęła się od tego że kolega mi powiedział czy bym z nim nie zagrał. No i gdy pobrałem i pograłem parę dni to spodobało mi się. I tak zostało do dziś Jak to się stało, że trafiłeś na CSK ? No tak, tylko po drodze rok przerwy przez kontuzje i wypadek. Stało się to tak że z nudów szukałem fajnego serwera. Byłem dzieckiem i wiadomo jak się coś mówiło jeszcze bez mutacji to ban lub kick. I tak trafiłem na PB co mi się bardzo spodobało. zacząłem grać bo widziałem że każdy się wzajemnie szanuję nawet mnie jako dzieciaka. Skąd pomysł na PaintBall'a a nie zwykłe pistolety ? Spodobały mi się te kulki i tak wyszło że zostałem przy nich i częściej siedzę na serwerach PaintBall'a. Na serwery zwykle także wchodzę ale rzadziej. Jesteś adminem, czy prócz tego masz jakieś plany związane z siecią, chcesz wbić się na inną rangę? Plany są zawsze i chciałbym w przyszłości być wyżej. Ale na to jest jeszcze czas Masz z kimś na sieci jakiś szczególny kontakt? Szczególnego kontaktu wydaję mi się że nie, po prostu z każdym co gram lub rozmawiam na Teamspeaku potrafię się dogadać. Czy według Ciebie jest coś co trzeba zmienić na sieci? Za co najbardziej lubisz naszą sieć? Według mnie nie trzeba nic zmieniać. Jest tu bardzo miła atmosfera i każdy każdemu jest chętny pomóc. Jestem zadowolony że po przerwie zostałem miło przygarnięty z powrotem. Chciałbyś na koniec dodać coś od siebie? Pozdrowić kogoś? Chciałbym pozdrowić @HeLoN, @Vegazik, @we_ogarnij_bejbe, @`RЕďvΞιΝ, @Paulinka ッ, @Truskawka :*, @Pozytywna, @ρѕу¢нι¢zиα, @(••÷[ÃĮЌỖ]÷, @ρѕу¢нι¢zиy, @neymaroff, @Niebieskowłosa, @KINIA***, @domdum. Dziękuję i jestem zadowolony za poświęcony mi czas redaktor Dzaastine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Poprzedni wywiad ---> Gamer Girls ---> ZGŁOŚ SIĘ DO WYWIADU <--- 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozytywna 791 Last activity: November 28 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEKSIU 322 Last activity: July 23 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuszek. 216 Last activity: September 29, 2020 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISIS 1 037 Last activity: November 15 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Dzaastine, September 10, 2018 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychiczna;) 607 Last activity: September 8 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombiczi 581 Last activity: 40 minutes ago Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteBlood 73 Last activity: November 18, 2019 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 193 Moderator Last activity: 4 hours ago Posted September 10, 2018 Moderator Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkwizytor 10 048 Last activity: 1 hour ago Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
we_ogarnij_bejbe 108 Last activity: March 22, 2019 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts