Dzaastine 3 621 Popular Post Last activity: November 19 Posted September 7, 2018 Popular Post Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 W wywiadzie wzięły udział: @Czekoladka. @Dzaastine @Klaaudiaa ; > @Rozbójniczka :3 @Truskawka :* @Niebieskowłosa @Paulinka ッ @KaSiA Redaktor: @Zaczarowana. Wykonanie: @Dzaastine Zapraszamy do czytania! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dlaczego grasz w CS'a? @Czekoladka. Pytanie powinno brzmieć "Dlaczego grałaś w CS'a" bo od dawna nic mnie do tej gry nie przyciąga Ale kiedyś grałam, bo sprawiało mi to przyjemność, na serwerach zawsze była fajna atmosfera i ludzie (teraz też pewnie są ^^) @Dzaastine Jest to dobra forma na zabicie wolnego czasu, jak i rozmowę z ludźmi. Czasami dobrze jest pobocić trochę ^^ @Klaaudiaa ; > Mega mnie to odpręża Ale i też denerwuje czasem . Mimo wszystko lubię grać. Jest fajna atmosfera, można poznać dużo fajnych ludzi @Rozbójniczka :3 W csa zawsze gram gdy nie mam nic ciekawszego do roboty, to zabija nudę. @Truskawka :* Gram żeby się na chwilę oderwać od rzeczywistości nie myśleć o problemach żyć chwila. @Niebieskowłosa Gram w Cs głównie dlatego że wypełnia mój wolny czas kiedyś było to też spędzanie czasu ze znajomymi. Graliśmy sobie na 3 lapki obok siebie teraz bardziej dla zabicia czasu... @Paulinka ッ Gram w sumie dla zabicia czasu;p @KaSiA Dlatego, że wtedy mogę się odciąć od codzienności, wyluzować, odetchnąć... Myślę, że już nie chodzi o samą grę, tylko o ludzi z którymi gram, o atmosferę na serwerze. Poznałam i poznaje wielu fantastycznych ludzi z którymi można się pośmiać, porozmawiać na przeróżne tematy Należę do ludzi rozrywkowych, a ponieważ na co dzień nie mam możliwości korzystania z wielu rozrywek, to wieczorem odpalam CS-a i zaraz mam lepszy humor. Jak to wszystko się zaczęło? Kiedy ,jak i gdzie stawiałaś swoje pierwsze kroki? @Czekoladka. Swoją przygode z csem zaczęłam jakieś 4 lata temu, więc stosunkowo nie dawno. Grę pokazała mi SweetOlcia i jakos tak mnie wkeciło. Grałyśmy razem na sieci cs-unlimitet (już nie istnieje, więc nie jest to reklama). Początki były straszne, piszczałam jak ktoś do mnie strzeł, Olka nie raz mnie prosiła, żebym za nia zagrała jak szła sikac i mowiła wtedy, że mam tylko nie zginąć xD @Dzaastine Kiedyś w ogóle bym nie pomyślała, że zacznę grać w CS'a. Nigdy nie ciągnęło mnie do tego typu gier... Aż któregoś razu mój 'kolega' zaczął grać, właśnie w PaintBall, szukał jakiegoś dobrego serwera i trafił na CSK. Jak tak patrzyłam na to PB to wydawało mi się to dosyć ciekawe, więc sama zaczęłam grać. Początki wcale nie były łatwe, byłam strasznym botem (nadal jestem), ale myślę, że już jest trochę lepiej. Moje pierwsze kroki stawiałam właśnie tu na CSK, miałam trochę przerwy, ale wróciłam, no i jak widać zostałam do teraz i nigdzie się nie wybieram @Klaaudiaa ; > Niecały rok temu facet z którym byłam gral w Csa I mnie tym zarazil . Też gral na Csk więc ja zaczęłam tutaj przygodę @Rozbójniczka :3 Zaczęło się od mojego brata, to on namówił mnie do grania w csa. Długo byłam na jednej sieci, tam wszystko poznałam i znajomi uczyli mnie grac @Truskawka :* Zaczęło się od tego że podpatrzyłam jak siostry grały po paru latach sama zaczęłam grać aż do dziś. @Niebieskowłosa Moja pierwsza styczność z Cs była mniej więcej w 2012. Jak CSK dopiero powstało. Zaczęło się to od mojego brata . Beeswu który kiedyś był tu dość pomocna osoba. Kiedyś wszystko było tu bardziej po znajomości. I faktycznie dziewczyny miały dużo łatwiej.. wystarczyło że znalo się cajmerta . Od zawsze grałam tylko na tej sieci, na naszym najlepszym pb.! Byłam też free fragem na sparingach TMC Po długiej przerwie wróciłam ponad rok temu że względu na nadmiar czasu i chęć pogrania na pb . No a gdzie jak nie na CSK? @Paulinka ッ Pierwsze kroki w CS stawiałam już w gimnazjum Nie pamiętam gdzie dokładnie, ale wiadomo, WH sie miało @KaSiA Zaraził mnie brat, zresztą nie tylko CS-em, były też inne gry. To był jakoś 2001 rok (kuwa teraz to sobie uświadomiłam xD ) Po prostu przez obserwowanie jak on gra, pomału mnie to wciągało, chciałam spróbować. Zaproponował, że pogramy razem na LAN-ie, graliśmy we trójkę - kuzyn i ja vs mój braciak. A ponieważ ja z kuzynem nie graliśmy nigdy wcześniej, nawet na botach, lał Nam dupska że hej! Skończyło się na wkurwie i waleniu w klawiaturę xD Czasem graliśmy jeszcze LAN-y z brackim, gdzieś po wiejskich kafejkach i potem długo długo nic ... Liceum, wariactwa imprezy i jakoś po maturze mnie naszło, zresztą znowu u brackiego. Wtedy brat miał już Steam i pykał sobie gdzieś na TP. Jak słyszałam jak rozmawia z ludźmi i jaki ma z tego fun, zapragnęłam tego samego . Najpierw NonSteam, znalazłam jakiś serwer z listy, to było FFA i można powiedzieć, że tam zostałam. Co prawda sieć się rozpadła, po czym powstała pod nową nazwą, ale cały czas tam, z tymi samymi ludźmi. Generalnie może, nie trafiłabym na forum, gdyby nie ban oczywiście za przeklinanie hahaa poszłam się wykłócać, że mi się wyrwało i tak od pierwszego posta do admina na FFA. Po jakimś czasie założyłam własny serwer 4FUN wspólnie z przyjacielem. Poza tym, może będzie w to trudno uwierzyć ale wtedy miałam skilla xD Były nocne mixy, na jednym z nich zainteresował się mną koleś, który grał w lidze, testował sprzęty i takie tam. Zaproponował mi poprowadzenie teamu damskiego i tak jakoś szło. Były spotkania, ćwiczenia... miały być już wyjazdy, mieliśmy zamawiać koszulki i.... i znalazłam pracę Z braku czasu, serwer zamknęliśmy, ja zaglądałam już tylko na forum. Zniknęłam na jakieś 8lat. Wróciłam na tę samą sieć... przez brata xD Była posiadówa przy drineczku i tak jakoś przyszedł temat CS-a i chciałam sprawdzić czy uda mi się zalogować na Steam, udało się. Ku mojemu zdziwieniu sieć istniała, serwer FFA ciągle ten sam, po kliku dniach zdecydowałam się na powrót na admina, ponieważ brakowało kadry, niedługo potem G@ następnie OP i na tej funkcji póki co się skończyło, tyle że już na innej sieci Co sądzisz o reszcie kobiet na CSK? @Czekoladka. Hmm... Ogólnie wydają się miłe i sympatyczne, nie ma żadnych za specjalnych dramatów, a dziewczyny sa w tym zazwyczaj dobre. Najlepszy kontak mam z Młoda, może w końcu się uda nam się pożadnie napic ^^ @Dzaastine Wszystkie jesteśmy wspaniałe na swój sposób. Wiadomo, jedne są bardziej kontaktowe, drugie mniej, dlatego też nie każdego jest nam dane bardziej poznać. Ale póki co nie spotkałam się z żadną zawiścią (chyba), albo jej po prostu nie wyczułam mamy najlepsze kobietki @Klaaudiaa ; > Co sądzę? Wiele kobiet bardzo lubię i szanuje . Bardzo dużo dziewczyn u nas bardzo dobrze gra . Są też przypadki że nawet lepiej od facetów ^^ . @Rozbójniczka :3 Reszta kobiet, hmmm.. Cieszę się ze dziewczyny graja w takie gry jak cs, wyrozniaja się ^^ @Truskawka :* Nie znam wszystkich kobiet na CSK ale te które znam są bardzo miłe i uprzejmie no czasami zdarzają się wyjątki. @Niebieskowłosa Zdania mam różne. Zależy od konkretnej "kobiety". Niektóre dziewczyny lubię a niektórych unikam na serwerze chociażby przez irytujące darcie się przez mikro @Paulinka ッ Same dobre dupki @KaSiA Trudno odpowiedzieć mi na to pytanie, ponieważ poza Niebieskowłosą nie znam praktycznie żadnej Pani z CSK Wszystko jeszcze przed Nami To teraz kilka słów o facetach z CSK. Co sądzisz o: @cajmert Miły i kochany alkoholik ^^ ~~~~ myślę ze dużo zrobił na tej sieci i zasluguje na szacunek ~~~~ Kochany Dawidek, tatuś ^^ jest super facetem o wielkim sercu. Wcześniej za bardzo go nie znałam, ale na dziś dzień nie wyobrażam sobie go nie znać duże poczucie humoru, zawsze stara się do ostatnich sił dążyć do celu. Jeśli jest jakiś problem to zawsze chce pomóc i doradzić... Jest bardzo opiekuńczy. Szanuję go z całego serduszka. Jako właściciel spełnia się bardzo dobrze ~~~~ Cajmert... hmm . Bardzo lubię i szanuje . Mega pozytywny człowiek... mimo wszystko mam jedno ale ... mógłby częściej pokazywać się na serwerze ^^ ~~~~ mały podrywacz ^^ ~~~~ alkusik ~~~~ mały, chudy , wygadany, łatwo go wkurwić xD, swojego czasu bardzo mi pomagał, teraz z powodu większej ilości obowiązków już nie mamy takiego kontaktu , można z nim rozmawiać o wszystkim i o niczym xD można się zwierzyć, poplotkować, spoczko chłopaczek @HeLoN Bardzo przyjemny i sympatyczny pan ~~~~ również dużo zrobił, widać ze się stara ^^ ~~~~ Damianek... Mogłabym o Nim wiele napisać. Drugiej takiej osoby jak On nie ma na tej sieci... Jako człowiek jest naprawdę cudowny. Zawsze szczery, opiekuńczy, ma poczucie humoru, jest bardzo kochany i potrafi zaskakiwać, w tym pozytywnym jak i negatywnym znaczeniu Ale nie wyobrażam sobie, że miałoby go nie być na tej Sieci. Jako Opiekun PaintBall sprawuje się najlepiej, pomimo ograniczonego czasu robi co może, bardzo go za to cenię. No i oczywiście lepszego J@ nie znajdziecie już nigdzie, dużo poświęcił się dla CSK. To właśnie On pomógł mi z tą całą grą w PB, pomógł mi ogarnąć steam (pozdrawiam haha) i to dzięki Damianowi w sumie nadal tu jestem. Dziękuję ~~~~ Jest cudownym facetem .. Bardzo pomocny i ogarnięty. Uwielbiam <3 ~~~~ to wiadomo, botek ~~~~ Swego czasu miałam z Nim dobry kontakt, okazał się wówczas bardzo sympatyczną i co warto podkreślić POMOCNĄ osobą. Ranga Junior Admin w pełni zasłużona. Ogarnięty, miły, kontaktowy. @Ogen Dogen Niesamowity mózg, zawsze usmiechnięty, złego słowa nie można powiedzieć ~~~~ hmmm.. Marcina w sumie za bardzo nie miałam jeszcze okazji poznać, ale jako człowiek wydaje się być naprawdę fajny! Widać, że ma 'czarny humor' a takie są najlepsze haha, do tego lubi dobrą muzykę, no i jest dosyć miłą i ugodową osobą. Jeszcze nigdy mi nie odmówił kiedy go o coś poprosiłam więc jest chyba dobrze Jako właściciel sprawuje się świetnie. ~~~~ typowy mózg z dziedziny informatyki ~~~~ oporowy gracz na mixie ~~~~ chłopak z dużą wiedzą, lubi wypić piwko, ma zazwyczaj mało czasu a dużo do zrobienia, każdy coś od niego chce @P@tRyK Podrywacz xD ~~~~ No moderator pierwsza klasa! Bardzo go lubię, ma poczucie humoru, jest super chłopakiem, przy którym za pewne nie da się nudzić :3 mamy wspólne zainteresowania, ale jego podrywy na motor niestety nie działają, Patryś musisz się bardziej postarać ^^ ~~~~ Nie miałam okazji poznać go lepiej jako "faceta" . Ale uważam że jest najlepszym moderatorem. Bardzo spokojnie podchodzi do spraw na sieci. Jest bardzo pomocny i miły( dla kobiet XD) ~~~~ botek Jak wygląda twój typowy dzień na CSK? @Czekoladka. mój typowy dzień to w sumie przeglądanie forum, wypowiadanie się w tematach, które uznaje za istotne i tyle @Dzaastine Mój typowy dzień na CSK zaczyna się od tego, że wchodzę na forum, przeglądam co nowego, jeśli jest coś do ogarnięcia to od razu to robię, my redaktorzy po prostu już tak mamy <3 W dalszej kolejności wchodzę na serwer, robię porządek jeśli trzeba, a później po prostu sobie gram @Klaaudiaa ; > Hmmm ... typowy dzień na csk... odpalam csa.. gram ... sprawdzam graczy jeśli któryś mi się nie podoba i gra dziwnie lub dostaje informacje na u@ . Po grze wchodzę na forum , patrzę co nowego . Czasem się wypowiem . Nic szczególnego ^^ . @Rozbójniczka :3 Typowy dzień.. Ostatnio jakoś nie gram w csa, ale jak juz wchodze to na paintball 4fun lub 4maps, tam się najlepiej czuje :3 @Truskawka :* Moj typowy dzień zaczyna się od wejścia na ts i forum żeby zobaczyć co się dzieje w wielkim świecie po załatwieniu spraw z siedziałem przechodzę na serwery. @Niebieskowłosa Mój dzień na CSK rozpoczyna się o 10.00 równo z pierwszą przerwa sprawdzam wtedy wszystkie newsy. To samo o 12.30 i 14.45 :DD- przeglądam forum. Jak mam czas / ochotę to pogłosuje na serwery. Po powrocie do domu po wykonaniu wszystkich obowiązków gdy jest już około godz 20 i nie mam nic ciekawszego do roboty sprawdzam co się dzieje na serwerach. Jak jest przynajmniej 1 osoba to wchodzę na FFA. W innym wypadku skacze po serwerach od czasu do czasu jakiś mix pb. @Paulinka ッ Zawsze pierwszą rzeczą jaką robię to przeglądanie forum, potem idę zobaczyć co się dzieje na serwerze @KaSiA Sprawdzam powiadomienia na forum, odpowiadam na wiadomości / posty jeśli są, rozdaje plusiki, sprawdzam co nowego ciekawego w tematach, to na co dzień. Poza tym sprawdzam co na FFA, czy może ktoś gra czy działa, czy opłacony xD i jak mam chwile idę pograć, ale to z reguły wieczorem bo wtedy zazwyczaj mogę. Jak ocenisz swoje obowiązki? Czy są one trudne? @Czekoladka. Hmmm nie, w sumie ostatnio bardzo dużo robi Dawid, któremu bardzo za to dziękuje @Dzaastine Zaczynając od rangi redaktora, myślę, że jest to dość ciężkie zadanie, mamy naprawdę dużo do robienia, dużo wywiadów i innych ciekawych tematów. Do tego trzeba mieć wiele cierpliwości i chęci aby poprawiać i edytować posty xD #PozdroDlaKumatych. Dlatego nie każdy nadaje się na to stanowisko, bo nie każdy ma do takich rzeczy głowę i cierpliwość :D Jako Admin uważam, że nie należy to do najtrudniejszych zadań, adminem może być każdy kto ma o tym jakiekolwiek pojęcie. Oczywiście samą trudnością jest to, że trzeba umieć rozpoznać odpalonego gracza, bądź opanować serwer w fali gównoburzy jak ja to nazywam, ale kto ma chęci i cierpliwość to nie ma w tym nic trudnego @Klaaudiaa ; > Jasne . Praca admina jest w jakimś stopniu trudna i odpowiedzialna . Trzeba umiem sprawdzić czy gracz rzeczywiście jest czysty albo gra na "wspomagaczach" . Staram się żeby źle nie banowac. Ale wiadomo każdy ma prawo się pomylic @Rozbójniczka :3 Raczej nie mam obowiązków na tej sieci @Truskawka :* Moje obowiązki wydają się banalne. @Niebieskowłosa Mam wspaniałego faceta który stara się pomagać mi w obowiązkach domowych. Nie jest ich dużo. I na pewno nie są trudne.. Zwykle czynności dnia codziennego. Z którymi żadna KOBIETA nie powinna mieć problemu. @Paulinka ッ 2/10 XD @KaSiA Jeśli chodzi o bieżącą obsługę serwera i adminowanie to nie. Nauczyłam się przez ostatnie półtorej roku bardzo dużo jeśli chodzi o serwer, więc na co dzień nie mam problemów. Nie potrafię wszystkiego jeszcze i na pewno z pomocą @Ajs jest mi łatwiej - tutaj bardzo chciałam jemu podziękować, że zgodził się mi pomóc opiekować się serwerem Zawsze można też liczyć na pomoc właścicieli CSK oraz innych, więc nie jest źle. Samo adminowanie nie sprawia mi żadnych trudności Czy żałujesz, że poświęciłaś wiele czasu na grę w CS 1.6? @Czekoladka. Czasem tak, czasem nie. Gdybym nie poświeciła tej grze tyle czasu, nie poznałabym tylu wspaniałych osób. Natomiast zastanawiam się, co mogłabym osiągnąc gdybym jednak ten czas poświeciła na co innego @Dzaastine W sumie więcej czasu poświęciłam na forum i ogarnianie serwera niż na samą grę. Dlatego też nie bez powodu jestem 'Najlepszy botek' bo nadal wszyscy się śmieją, że nie potrafię grać ale za to inne rzeczy robię dobrze! Nie żałuję żadnej minuty ani godziny poświęconej na grę, bo dzięki niej poznałam wiele wspaniałych osób, z którymi mam dobry kontakt do dziś. To jest w tym wszystkim najpiękniejsze @Klaaudiaa ; > Nieee. Nie mam powodów by żałować . Miałam parę zgrzytow z niektórymi osobami na serwerze ... Mimo przerwy postanowiłam wrocic, bo zrozumiałam że nie warto przejmować się takimi osobami szkoda czasu na nerwy . @Rozbójniczka :3 Szczerze, niektórych momentow żałuje, bo moglabym wyjść z domu, a nie siedzieć przed kompem i nabijać topke xDD @Truskawka :* Oczywiście że nie dzięki tej grze wiele się nauczyłam oraz poznałam wiele miłych osób miedzi innymi mojego faceta. @Niebieskowłosa Poznałam w Cs jak i na ts wielu wspaniałych ludzi z którymi mam kontakt do teraz więc nie mam czego żałować. Spędzanie czasu na CSK weszło mi w nawyk i jest to zawsze z jakimś umiarem. @Paulinka ッ Wiadomo, że nie @KaSiA Na serwerach spędziłam zajebiste chwile. Śmiałam się niejednokrotnie do łez, czasem zdarza mi się to co dziennie Poznałam wielu ludzi, mam przyjaciół z którymi mogę porozmawiać o wszystkim, wiele razy poprawiali mi humor w gorsze dni. Nabyłam nowych umiejętności, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy. Więc NIE. Nigdy nie żałowałam , nie żałuję i żałować nie będę. "UWAGA! Kobieta na serwerze, zachowujcie się!", "Nie przeklinaj, grasz z Kobietą!", "Dom sam się nie posprząta", "Baba to do garów"- Co uważasz o takim typu zachowaniu? @Czekoladka. Zawsze takie zachowanie mnie śmieszyło, to tak jakby wyzywać facetów, który grają w simsy( a sporo takich jest). Zazwyczaj takie opinie padaja od jakiś totalnych palantów, którzy próbuja się tym dowartościować @Dzaastine 'Facet to świnia' xD podchodzę do takiego typu zachowania z wielkim dystansem, jeśli jest to mówione z żartem, jeśli już ktoś naprawdę przegina, to tego nie toleruję. Można sobie podocinać ale w granicach rozsądku. @Klaaudiaa ; > Haha zawsze śmieszą mnie tacy ludzie xd . Równie dobrze kobiety mogą zaczac mówić " uwaga facet na serwerze " " praca sama się nie zrobi " " do roboty, pieniążki się same nie zarobią " . Każdy ma prawo grac w csa . Tymi tekstami się nie przejmuje ... wręcz przeciwnie . Odpowiadam w równie głupi sposób @Rozbójniczka :3 Takie zachowania trochę denerwuja, ale to świadczy o niedojrzałości tej osoby i lepiej się takimi nie przejmować ^^ @Truskawka :* Dla mnie to zachowanie skandaliczne kobieta nie jest narzędziem które ma gotować i sprzątać ja też inne priorytety. @Niebieskowłosa Takie teksty to może z 20 lat temu... Co do przeklinania na serwerze Wydaje mi się że każdy jest traktowany równo. Kobieta tu jest adminem, opiekunem serwera czy moderatorem. Takie teksty to już przeszłość. Gdybym spotkała się z zachowaniem tego typu na serwerze to dałabym mu soczyste bana na tydzień żeby miał czas zastanowić się nad swoim zachowaniem i pozmywac gary... XD @Paulinka ッ Bawi mnie takie zachowanie Oczywiście odpowiadam tym samym ^^ @KaSiA Na szczęście, takie stereotypowe myślenie jest rzadko spotykane na serwerach. Sądzę, że Panowie przyzwyczaili się już do towarzystwa kobiet w grze. Można się spotkać natomiast z różnymi reakcjami: są tacy którzy milkną na amen, tacy którzy stają się nadpobudliwi, tacy którzy traktują kobiety z kulturą i tacy którzy mają totalnie na nie wyebane... i wiele innych. Ja osobiście nie zgodzę się z żadnym z tych stwierdzeń. Nie wymagam od nikogo innego traktowania, bo jestem kobietą, ale też nie pozwolę na teksty typu "do garów" Sprzątanie i gotowanie należy do obowiązków zarówno mężczyzn jak i kobiet, w życiu nie pozwoliła bym sobie na to, by w moim domu byłby to tylko moje obowiązki! No ku*wa! Sory ale facet który nie sprząta i nie gotuje to pi*da... Mało mam takich sytuacji, być może ze względu na to, że sama jestem wygadana i staram się raczej żartować z tego typu tekstów Opisz siebie w 4 słowach. @Czekoladka. Możemy pominąć te pytanie? @Dzaastine Zwariowana, szczera, kochana, wredna @Klaaudiaa ; > Wydaje mi się, że ciężko opisać sama siebie . Ale myślę że jestem dość nerwowa ^^ . Jestem czasami naprawdę śmieszna xd .. potrafię śmiać się z samej siebie .. I uwielbiam czarny humor . Przede wszystkim bardzo szybko przywiązuje się do ludzi i za szybko zaczynam komuś ufam A potem tego żałuję . @Rozbójniczka :3 Siebie w czterech słowach.. Moge opisać jednym które mnie podsumowuje xD - Introwertyczka @Truskawka :* Miła sympatyczna pomocna wrażliwa. @Niebieskowłosa Odpowiedzialna, wredna, rozsądna, NIEBIESKA @Paulinka ッ Dowcipna, spontaniczna, uparta, leniwa XD @KaSiA Pierdolnięta Śmieszna Zwariowana Nimfomanka Czym chciałabyś się zajmować w swoim życiu? Czy zamierzasz osiągnąć ten cel? @Czekoladka. to w sumie dosyć trudne pytanie, bo nie do końca wiem co chciałabym robić w swoim życiu, kiedyś myslałam o otwarciu swojego salonu kosmetycznego, ale to raczej nierealny plan @Dzaastine Chciałabym otworzyć swój własny salon kosmetyczny. Jestem w trakcie realizacji tego planu, więc mocno dążę do tego aby osiągnąć swój cel będziecie do mnie wpadać na pazury ^^ a @cajmert zapraszam na zabieg (love <3) haha. @Klaaudiaa ; > Chciałabym uczyć ludzi tańczyć ... I powoli do tego zmierzam ... malutkimi kroczkami , ale wkoncu osiągnę swój cel @Rozbójniczka :3 Jak na razie nie wiem kim bym chciała zostać w przyszłości, wszystko moze sie zmienić, ale wiem ze bede chciała pomagać słabszym, szczegolnie zwierzętom z schronisk (; @Truskawka :* Chciałabym zajmować się muzyką jest to moje marzenie od dzieciństwa, oczywiście że tak nigdy się nie poddaje i dążę do celu. @Niebieskowłosa Nie odbiegam tak daleko w przyszłość. Na dzień dzisiejszy nie mam sprecyzowanych planów . Na pewno na pierwszym miejscu jest mój związek i pod tym względem bede układać swoje życie. Na razie w planach mam małe zmiany. Takie jak kupno samochodu czy pierwszy tatuaż które mam nadzieję spełnia się do około miesiąca.. @Paulinka ッ Chciałabym prowadzić własna firmę transportowo-logistyczną. Małe kroczki w tym kierunku już robię @KaSiA Pomimo wieku nie mam sprecyzowanego celu w życiu. Jestem aktualnie na etapie zmian, rozmyślań co dalej, jak, gdzie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dziękujemy, jeśli wytrwaliście z Nami do końca. Mamy nadzieję, że się podobało ! ---> !!! ZGŁOŚ SIĘ DO WYWIADU !!! <--- 19 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/ Share on other sites More sharing options...
cajmert 3 199 Właściciel Last activity: November 28 Posted September 7, 2018 Właściciel Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218456 Share on other sites More sharing options...
`RЕďvΞιΝ 1 339 Last activity: November 24, 2019 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218457 Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218458 Share on other sites More sharing options...
Kozi 632 Last activity: August 24, 2022 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218464 Share on other sites More sharing options...
FREESTYLER 7331 242 Last activity: October 9, 2018 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218470 Share on other sites More sharing options...
veegaz 575 Last activity: June 7 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218493 Share on other sites More sharing options...
PattShi. 1 481 Last activity: July 18, 2022 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218517 Share on other sites More sharing options...
INter [m] 812 Last activity: August 14 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218519 Share on other sites More sharing options...
relax 1 188 Last activity: Monday at 02:54 PM Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218520 Share on other sites More sharing options...
P@tRyK 1 919 Last activity: November 23 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 KaSiA, September 8, 2018 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218523 Share on other sites More sharing options...
HeLoN 132 Last activity: June 26 Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218591 Share on other sites More sharing options...
Psychiczna;) 607 Last activity: September 8 Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218599 Share on other sites More sharing options...
Mrozu 1337 38 Last activity: October 27, 2020 Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218616 Share on other sites More sharing options...
Inkwizytor 10 050 Last activity: 9 hours ago Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218977 Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 194 Moderator Last activity: 50 minutes ago Posted September 11, 2018 Moderator Share Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/31598-50-wywiad-z-gamer-girls/#findComment-218997 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts