cajmert 3 199 Właściciel Last activity: November 28 Posted May 21, 2018 Właściciel Share Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 ➫Tekst: Porażki wczorajszego dnia idą z dymem dosłownie potrafię spalić całą paczkę fajek jak się wkurwie to lepsze niż pić z lustrem patrząc w te oczy puste tak po paru chwilach gadki sprzątałbym kawałki szkła przecież ja nie mam słabych nerwów w ogóle to bez sensu jest wytykanie błędów pełen luz, bez stresu tylko nie patrz mi się w oczy będzie lepiej jak przeoczysz ten mały skrawek obłędu po nocach śnią się stare dzieje i przez ich niezrozumienie pewnie chowam czasem głowę w piach jak struś - chce sobie raz choć móc wygadać nie mając prawa się odezwać podczas kłótni dostrzegać marne skutki też, widzieć poprawę i nie robię tak od dawna bo mnie nudzi przegrywanie słaby jestem przez to nawet nie chce patrzeć jak się łamie zmiany są gównowarte jak w nie wierzysz naprawdę Czego ode mnie chcesz? Nie szukaj kłótni jestem głupi lecz ostatnie słowo musi zawsze iśc ode mnie już łatwiej mnie udusić zamiast zmusić do milczenia chyba że chcesz stracić słuch albo umrzeć ze zmęczenia nie potrafię się zatrzymać lepiej znęcać się nade mną głuchą ciszą niż zaczynać mam na każde słowo inne słowo, na każde światło cień na każde prowo własne prowo przez charakter, wiesz? szanuje tych którzy to znoszą 24 na 7 jakiś oszołom mówi od rzeczy za duzo noszę za sobą w pamięć sięgam wciąż po stokroć bo wspomnienia chcą nas męczyć więc szanuj takich ludzi co nie zostawią po błędach i nie dadzą Ci spłonąć choćby mieli dotknąć piekła samotność wcale nie da Ci odpocząć - to nie prawda nie umiałbyś wytrzymać sam ze sobą po porażkach Daj, daj, daj mi odpocząć lustro wiem, nie umiem sam ze sobą żyć trudno jak jak jak spojrzeć w oczy znów gdy dzień zamieniam w cień samemu przez swój błąd sam sam sam muszę spłonąć tu bo cel ucieka gdzieś tak samo jak uśmiech wstań wstań wstań mówią z boku ludzie nie nie umiem sam się podnieść - nie umiem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inka. 691 Last activity: August 29, 2020 Posted May 21, 2018 Share Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Co Złego To Nie My 183 Last activity: October 1, 2020 Posted May 21, 2018 Share Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts