Persecutor 117 Last activity: March 11, 2019 Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Mam randkę z przeznaczeniem Moje serce mówi tak, lecz nie może przekonać reszty mnie Bardzo mocno próbowałem zrobić to bez przepisu Moje egoistyczne sposoby dogoniły I dostały najlepsze we mnie Potrzebuję zbawienia Nie potrzeba wspominać mojej przeszłości Ponieważ wszystkie sprawy są większe niż diamenty i pieniądze Szpan I urok, światła, kamera, akcja Scena, fani, wybuch głośników Wiesz, chcę tego, potrzebuję tego Żadnych wątpliwości, nie mogę żyć bez tego To wszystko wymarzyłem Wszystko co chciałem Ale czy to jest naprawdę prawdziwe w moich planach Czy może Bóg pomieszał wszystkie moje niebieskie druki Czy miał rację tam w Jego rękach Nikt mi nie podaje ręki Mogę to teraz czuć, wiem, że to nadchodzi Mam w dupie co ktoś powie Upadłem ,podniosłem się, Wybrałem powołać do tej misji Uwięzienie ,dzięki tym kratom utworzyło się więzienie I planowałem zrobić cały czas, jak w tym zdaniu podane 25 do życia tak, to tak jak ja żyję Czasami zastanawiam się czy kiedykolwiek to zrobić Ale jest tylko jedna droga aby wiedzieć Jestem jak ziarno rośliny zasadzone w ziemię Czuję jakbym czekał cały czas aż dorosnę A może dzisiaj jest ten dzień A może dziś jest noc Ale jednej rzeczy jestem pewien Ten czas będzie dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadHunter aka Easy 0 Last activity: July 30, 2017 Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts