Jump to content

Locked Taki mały TuT ode mnie "Jak wygrywać" :)

ValiooX
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 2
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

No dobra do rzeczy, przedstawię wam to w punktach ? Coś typu FAQ 1. Jaką postacią grać żeby wygrywać ? Wszystko zależy od Ciebie, nie ma postaci, która sama wygra grę. Oczywiście są postacie mocne,

Last activity:

No dobra do rzeczy, przedstawię wam to w punktach ? Coś typu FAQ

:)

1. Jaką postacią grać żeby wygrywać ?

Wszystko zależy od Ciebie, nie ma postaci, która sama wygra grę. Oczywiście są postacie mocne, mocniejsze i bezużyteczne (tzw. meta).

Meta zmienia się z dnia na dzień.

2. Co zrobić jeżeli ja wygrywam linię, a moi sojusznicy feedują ?

Co zrobisz ? Nic nie zrobisz :D Po pierwsze to nie flame'uj swojej drużyny. To wprowadza złą atmosferę, a Twoje szanse na wygraną jeszcze bardziej spadną. Staraj się trzymać ich przy twierdzeniu, że wszystko da radę jeszcze wygrać.

3. Mam 6300 IP co kupić ?

Za taką sumę możesz kupić wszystko co wartościowe :) Najlepiej kupić postać na linię na której gra Ci się najlepiej/najprzyjemniej, bądź to stronę na runy.

4. Nie mogę wyjść z brązu, co mam zrobić ?

Po prostu grać ! Nic więcej ;D Czas zrobi swoje i znajdziesz się w takiej dywizji na jaką zasługujesz :)

5. Jak wygrać ?

Grać na linii, na której wychodzi to Tobie najlepiej :) Nie kłóć się w Lobby :) przedstaw swoją propozycje gdzie grasz najlepiej i jeżeli gracze są wyrozumiali to Ciebie tam puszczą :) Nie wdawaj się w kłótnie, bo to sprowadza na złą drogę :)

Ciąg dalszy pytań proszę przedstawiać w komentarzach, odpowiem na wszystkie dotyczące League Of Legends :)

TuT przygotowany przez ValiooX - gracz ESL LOL'a

Dywizja: Diamond 1 WEST i Platinium 1 NORDIC.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!