ValiooX 85 Last activity: September 8, 2017 Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 No dobra do rzeczy, przedstawię wam to w punktach ? Coś typu FAQ 1. Jaką postacią grać żeby wygrywać ? Wszystko zależy od Ciebie, nie ma postaci, która sama wygra grę. Oczywiście są postacie mocne, mocniejsze i bezużyteczne (tzw. meta). Meta zmienia się z dnia na dzień. 2. Co zrobić jeżeli ja wygrywam linię, a moi sojusznicy feedują ? Co zrobisz ? Nic nie zrobisz Po pierwsze to nie flame'uj swojej drużyny. To wprowadza złą atmosferę, a Twoje szanse na wygraną jeszcze bardziej spadną. Staraj się trzymać ich przy twierdzeniu, że wszystko da radę jeszcze wygrać. 3. Mam 6300 IP co kupić ? Za taką sumę możesz kupić wszystko co wartościowe Najlepiej kupić postać na linię na której gra Ci się najlepiej/najprzyjemniej, bądź to stronę na runy. 4. Nie mogę wyjść z brązu, co mam zrobić ? Po prostu grać ! Nic więcej ;D Czas zrobi swoje i znajdziesz się w takiej dywizji na jaką zasługujesz 5. Jak wygrać ? Grać na linii, na której wychodzi to Tobie najlepiej Nie kłóć się w Lobby przedstaw swoją propozycje gdzie grasz najlepiej i jeżeli gracze są wyrozumiali to Ciebie tam puszczą Nie wdawaj się w kłótnie, bo to sprowadza na złą drogę Ciąg dalszy pytań proszę przedstawiać w komentarzach, odpowiem na wszystkie dotyczące League Of Legends TuT przygotowany przez ValiooX - gracz ESL LOL'a Dywizja: Diamond 1 WEST i Platinium 1 NORDIC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinczyk 216 Last activity: August 23, 2022 Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts