frey. 29 Last activity: May 5 Posted March 30 Share Posted March 30 Posted March 30 Nick: tyrator Staż w CS: ok. 10 lat już Umiejętność rozpoznawania cheatera: Coś nie coś potrafię. Czy rozpisujesz demka 1.6 ?(T/N): Tak. Czy rozpisujesz demka CS2?(T/N): Szczerze mówiąc nigdy tego nie robiłem ale z chęcią zacznę i przyjmę wszelkie tipy. Czy spełniasz wymagania ?(T/N): Jednego nie. (wykaz poniżej) Doświadczenie: Miałem Judge na portalu Blacklisted.pl (tam byłem głownie od pb ale ostrą też zdarzało się oceniać), na jakichś mniejszych sieciach bla (nawet na jednej z ktorej domeny przekierowuje aktualnie na naszą stronę ). Dużo razy "posada" admina w tym aktualnie tutaj (z tego co wiem bez zastrzeżeń ale lepiej pytać halinke czy neymara) Dlaczego Ty: Ponieważ aktualnie został sam Dendi, (drugi zniknął pod osłoną nocy XD) który chyba głównie jest od pb, a ja chętnie spróbuje sił zarówno w cs2 (na początku z małą pomocą) jak i w 1.6 jeśli chodzi o pb i o ostrą bo zauważyłem na różnych serwerach, że ludzie pozapominali o istnieniu czegoś takiego jak np. sety ("wspomaganie" celowania mniej inwazyjne od aima w zależności od ustawień oczywiście) Generalnie myślę, że jakąś tam wiedze mam i jeśli szukacie chętnego to z wielką radością trochę pomogę. Imię: Patryk Wiek: 24 Kontakt: (steam, gg): steam/forum (kto korzysta jeszcze z gg xd) Twój SteamID: STEAM_0:1:833118985 Wymagania: Umiejętność sprawdzania i rozpisywania demek Umiejętność rozpoznania cheat'a używanego przez podejrzanego Minimum 20 postów na forum(jest mniej ale za to jakie treściwe! poza ostatnim XD( Aktywność na forum Dobra reputacja na forum (chyba git) Dodatkowe atuty: Posiadanie admina/opiekuna na jednym z naszych serwerów ps. drobny szczegół do zmiany we wzorze - zamiast csgo - cs2 xd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halina 685 Last activity: Tuesday at 06:53 PM Posted March 30 Share Posted March 30 Posted March 30 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 185 Moderator Last activity: 7 hours ago Posted March 30 Moderator Share Posted March 30 Posted March 30 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamasita 496 Moderator Last activity: 9 hours ago Posted March 30 Moderator Share Posted March 30 Posted March 30 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmonello 27 Last activity: Tuesday at 06:28 PM Posted March 30 Share Posted March 30 Posted March 30 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snifer 50 Last activity: October 24 Posted March 30 Share Posted March 30 Posted March 30 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOKRY LUCKY LUCK 1 006 Administrator Last activity: 11 minutes ago Posted March 31 Administrator Share Posted March 31 Posted March 31 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOKRY LUCKY LUCK 1 006 Administrator Last activity: 11 minutes ago Posted March 31 Administrator Share Posted March 31 Posted March 31 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts