JestemBossem :) 0 Last activity: February 29 Posted February 28 Share Posted February 28 Posted February 28 Problem jest mianowicie taki iż na każdym innym serwerze roundsoundy działają mi prawidłowo a tylko u was nie i niby pierdoła ale irytuje. Oczywiście mam podgłośnione mp3 rs też odpalone w menu na serwie wszystko ma chodzić sprawdziłem na innej wersji csa ten sam problem. Może ktoś z was wie o co chodzi bo na serwie widzę tylko ja raczej się nad tym zastanawiam i mam z tym problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysiek 404 Last activity: November 10 Posted February 28 Share Posted February 28 Posted February 28 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JestemBossem :) 0 Last activity: February 29 Posted February 29 Share Posted February 29 Posted February 29 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysiek 404 Last activity: November 10 Posted February 29 Share Posted February 29 Posted February 29 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 184 Moderator Last activity: 16 hours ago Posted March 1 Moderator Share Posted March 1 Posted March 1 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 184 Moderator Last activity: 16 hours ago Posted March 9 Moderator Share Posted March 9 Posted March 9 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts