Jump to content

Locked Solved Pomóż mi złożyć komputer

Go to solution Solved by Luxi,

Recommended Posts

• Cała zawartość 7
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Lubie zestawy z PurePC bo na papierze sa dosyc solidne i chyba nic lepszego nie da sie zlozyc w odpowiednim przedziale cenowym. AMD:https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy

Ja jakoś zawsze byłem po stronie AMD, ale to moje subiektywne odczucia. Wypadają cenowo lepiej i nie wymagają zmiany płyty głównej przy upgrade do nowszych procesorów. Oczywiście wymaga to nowszego bi

Last activity:

Witam, proste pytanie, czy ekspert ds. komputerów PC lub ktoś, kto rozumie więcej na ten temat, może złożyć mi komputer?
    Potrzebuję kogoś, kto złoży najlepszy możliwy komputer w budżecie +/- 3500zl
    Jeśli to kosztuje 2700:
    https://www.x-kom.pl/p/681559-desktop-lenovo-ideacentre-gaming-5-i5-10400f-32gb-512-gtx1660s.html#Specyfikacja
    to za 3500 na pewno da się zrobić coś lepszego, Potrzebuję tylko nazw części, ale jeśli uda ci się to zrobić na x-kom, byłoby świetnie.
    P.s. żadnych monitorów ani niczego innego, tylko walizka ze wszystkimi częściami, więc nie musisz kupować niczego więcej.
    -Chcę tylko mieć możliwość podłączenia 2 monitorów.

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Edited by Letaryat
    • Cool! (+1) 1
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    • Cool! (+1) 1
    • 1 month later...
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!