JohnyMaster 2 Share Posted February 23 Nick podczas gry: Janek Data Bana: 23.02.2021 - 21:13:37 Serwer: [PAINTBALL]CSKatowice.com Powód Bana: Wrzuc screeny na forum Screeny (paczka .zip): Link do ss'ów - Janek PB (kliknij) Twoje IP / SteamID: 78.31.150.233 / STEAM_0:1:149728645 Wycinek z konsoli / link do bana: Link do bana - Janek PB (kliknij) / Na przyszłość polecam najpierw dobrze sprawdzać graczy, a potem banować. Pozdrówki i liczę na szybkie UB Link to post Share on other sites
Makarov 1 Share Posted February 23 edited Wrzuć ssy co ci zrobiono w temat i jak czysto będzie to unban i po sprawie.Edit ja tak robiłem na innej serwerowni jezeli naruszyłem zasady albo jest nie tak to najmocniej przepraszam Edited February 23 by Makarov Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted February 23 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts