Bushido 3 Share Posted January 25 Witam serdecznie Skoro już zawitałem na forum to stwierdziłem, że mogę się przywitać! Paweł lat 23, Podkarpacie - Rzeszów, zainteresowania moi kochani to Sporty siłowe, psychologia, cs-ik, i kilka innych mniej istotnych Najczęściej spotkacie mnie na serwerze only mirage także zapraszam 2 Link to post Share on other sites
Whytti 223 Share Posted January 25 Witam, witam. Skoro już na mirage grasz, to zapraszam na dr'a i discorda Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 113 Share Posted January 26 Rzeszów? Ta sieć mogłaby się nazywać też CS Podkarpacie XD Siemka! 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted January 28 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts