GrK 0 Share Posted January 8 Podaj identyfikator na który zakupiłeś usługę (Nick / IP / SteamID): GrK Usługa zakupiona na stronie czy w grze ?: w grze Serwer: only mirage Gra (CS 1.6/CSGO/TS3): csgo Komunikat zwrotny z sklepiku :Dostalem kod Dodatkowe informacje :Dostałem kod i go wpisałem zaakceptowało i nie dostałem vipa czekałem 2 mapy i nadal brak wpisałem 2 raz kod i pisalo ze zuzyty Link to post Share on other sites
Dzaastine 3 141 Share Posted January 8 @ [CS:GO] Opiekun Only Mirage Link to post Share on other sites
Whytti 177 Share Posted January 8 Ja nic nie poradzę przy kupnie sms. Przepraszam, ale musisz czekać na @ Ogen Dogen albo @ Pogrom. Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 189 Share Posted January 8 Godzinę temu, GrK napisał: Podaj identyfikator na który zakupiłeś usługę (Nick / IP / SteamID): GrK Usługa zakupiona na stronie czy w grze ?: w grze Serwer: only mirage Gra (CS 1.6/CSGO/TS3): csgo Komunikat zwrotny z sklepiku :Dostalem kod Dodatkowe informacje :Dostałem kod i go wpisałem zaakceptowało i nie dostałem vipa czekałem 2 mapy i nadal brak wpisałem 2 raz kod i pisalo ze zuzyty Podaj steamid 1 Link to post Share on other sites
Whytti 177 Share Posted January 8 Już masz. Sklepik nie dodał dostępu do serwera. 1 By Ogen Dogen, January 8 poprawię to Link to post Share on other sites
Whytti 177 Share Posted January 8 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites