wtrxgod 1 336 Admin Forum Last activity: 1 hour ago Posted March 22, 2019 Admin Forum Share Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Cześć. Today chciałbym zaprezentować projekt graficzny dla jednej z pilskich szkół, wykonany przeze mnie na podstawie szablonów Wordpress'a, wzorowany na starej witrynie szkoły nauka.pila.pl Powyższe grafiki przedstawiają: stronę główną witryny, stronę główną po "przeklikaniu" poszczególnych elementów oraz przykładową podstronę - w tym przypadku galerię. Wizualnie myślę, że nie wyszło najgorzej. Nie jest to też zbyt skomplikowana konstrukcja, ale nie wiem czy specjaliści z mojego miasta podołaliby zadaniu i przenieśliby całość bezpośrednio do Wordpress'a ? Mnie osobiście zajęłoby to dość dużo czasu, tym bardziej, że brak mi doświadczenia w tym systemie, więc nawet nie pomyślałem o podjęciu się tak ciężkiej i czasochłonnej pracy, a zamiast tego poproszono mnie o wykonanie projektu graficznego. Co Wy o tym myślicie? Przejdzie czy nie podołają? ? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 845 Właściciel Last activity: 29 minutes ago Posted March 22, 2019 Właściciel Share Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaksiu 555 Last activity: Thursday at 03:36 PM Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayyzan 308 Last activity: April 7, 2023 Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts