Jump to content

Locked Projekt graficzny strony szkolnej by Wati

wtrxgod
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 4
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Cześć. Today chciałbym zaprezentować projekt graficzny dla jednej z pilskich szkół, wykonany przeze mnie na podstawie szablonów Wordpress'a, wzorowany na starej witrynie szkoły nauka.pila.pl

Last activity:

Cześć.

Today chciałbym zaprezentować projekt graficzny dla jednej z pilskich szkół, wykonany przeze mnie na podstawie szablonów Wordpress'a, wzorowany na starej witrynie szkoły nauka.pila.pl

nYigM6F.jpg conhNtw.jpg LkVbaq0.jpg

Powyższe grafiki przedstawiają: stronę główną witryny, stronę główną po "przeklikaniu" poszczególnych elementów oraz przykładową podstronę - w tym przypadku galerię.

Wizualnie myślę, że nie wyszło najgorzej. Nie jest to też zbyt skomplikowana konstrukcja, ale nie wiem czy specjaliści z mojego miasta podołaliby zadaniu i przenieśliby całość bezpośrednio do Wordpress'a ?

Mnie osobiście zajęłoby to dość dużo czasu, tym bardziej, że brak mi doświadczenia w tym systemie, więc nawet nie pomyślałem o podjęciu się tak ciężkiej i czasochłonnej pracy, a zamiast tego poproszono mnie o wykonanie projektu graficznego.

Co Wy o tym myślicie? Przejdzie czy nie podołają? ?

• I like this! (+1) 7

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!

Last activity:

Last activity:

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!