Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Cytat dnia ,,Bądź wdzięczny za to, co masz, a będziesz miał tego więcej. Jeśli koncentrujesz się na tym, czego nie masz, nigdy nie będziesz miał wystarczająco dużo." Oprah Winfrey ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dowcip dnia - Obudził mnie w nocy dźwięk alarmu w samochodzie, wybiegłem na zewnątrz i okazało się, że jakiś typ przypie*dolił w auto. Bez słowa wyjaśnienia dał mi 500 zł, zapytałem czy jest pijany i dał mi jeszcze 200 zł. - Starczyło na naprawy? - Ch*j wie, to nie moje auto. ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ciekawostka dnia Gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Piosenka dnia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(1)`SzYMI -.^ 1 151 Last activity: Yesterday at 04:15 PM Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 4 Dzaastine, March 22, 2019 Sign In, aby zobaczyć zawartość tej notki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts