Luxi 1 941 Moderator Last activity: 9 minutes ago Posted November 27, 2018 Moderator Share Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Przepytanymi osobami są: @Sh4dowム & @Kayyzan & @Vegazik Zapraszam do czytania! ¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·° 1. Co byś zrobił, gdyby miało nie być jutra? Sh4dowム - Powiedział, że podatek zapłacę jutro *hackerman* Kayyzan - Obejrzałbym wszystkie odcinki Boku No Pico, by opowiadać zmarłym Vegazik - Chciałbym, spełnić wszystkie marzenia 2. Czym różni się kobieta od słońca? Sh4dowム - Kolorem Kayyzan - Słońce nie jest niczyją własnością Vegazik - W sumie to niczym, to i to jest gorące xD 3. Czy połknięcie beknięcia zamienia się w pierdnięcie? Sh4dowム - Jak najbardziej tak Kayyzan - Zależy od jedzenia, jakie zostało wcześniej zjedzone. Mocniej gazowane beknięcie może zabić, niektórych Vegazik - Po spróbowaniu śmiem twierdzić, ze nie zamienia się w pierdnięcie 4. Jeśli, człowiek przez cały dzień nic nie robi to skąd wiadomo kiedy skończy? Sh4dowム - Nie wiadomo czy skończy :3 Kayyzan - Skończy pod koniec dnia Vegazik - Prawdopodobnie następnego dnia 5. Kiedy, boisko piłkarskie przypomina basen? Shadowム - Jeśli, zmieszamy alkohol z jakimiś dragami c: Kayyzan - Jak nie zamkną dachu podczas ulewy Vegazik - Chyba nie może przypominać boiska 6. Co byś wolał, zawsze mieć skarpetki do pary czy nigdy nie mieć dziur w skarpetkach? Sh4dowム - To nie realne, wolałbym ich już w ogóle nie mieć XD Kayyzan - Najpierw to ja bym chciał mieć te skarpetki, wiesz? Vegazik - Nigdy nie mieć dziur, przynajmniej zimno by nie było 7. Czy kaczki chrapią? Sh4dowム - Nie, one tylko mówią przez sen Kayyzan - Daj mi czas do jutra, to sprawdzę Vegazik - Jeżeli się nie mylę to chrapią 8. Dlaczego, lęk przed długimi wyrazami nazywa się Hippopotomonstrosesquippedaliphobia? Sh4dowム - Myślę, że to przez globalne ocieplenie Kayyzan - Jak ktoś będzie chciał znaleźć na necie jej objawy to, będzie miał problem Vegazik - Nie znam powodu 9. Gdybyś się urodził dokładnie o północy między 31 grudnia, a 1 stycznia, to faktycznie w którym roku byś się urodził? Sh4dowム - Urodził bym się 2 razy xoxo O.o Kayyzan - Zadajmy to pytanie Stephenowi Hawkingowi... A... Czekaj... Vegazik - Według mnie rok wcześniej, bo 00 00 to jeszcze nie nowy dzień 10. Jakiego koloru jest lustro ? Sh4dowム - Zielono czarny róż <3 Kayyzan - Nie wiem, czy ja wyglądam na dekoratora wnętrz? Vegazik - Przezroczysty xDD 11. Jaka jest różnica między koniem i koniakiem? Sh4dowム - Myślę, że stanem skupienia B: Kayyzan - Koniak nie smakuje jak koń Vegazik - Alee trudnee, koń to zwierzę, koniak to alkohol 12. Czy można myśleć o niczym? Sh4dowム - Owszem można Kayyzan - Szczerze, nigdy o tym nie myślałem Vegazik - Czysto teoretycznie tak, bo robimy to nie myśląc o tym, że myślimy xD 13. Czym się różni ryba piła od człowieka? Sh4dowム - Człowiek rani bardziej uhuhuhuh Kayyzan - Ryba piła jest chociaż pożyteczna w prawie każdym środowisku, nie to co kobieta poza kuchnią. Vegazik - Z tego co wiem człowiek nie ma ogona itp. 14. Ośmiornica ma osiem nóg czy rąk? Sh4dowム - 4 Nogi 4 ręce Kayyzan - Ośmiornica ma osiem rnic. Vegazik - Rąk 15. Co to jest "nic"? Sh4dowム - Myślę, że to nic O.o Kayyzan - Zamknij oczy i powiedz co widzisz. Vegazik - 0.5 na dwóch ¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·° Dziękuję za wzięcie udziału! 7 Link to comment https://cskatowice.com/topic/32904-mocny-full-3/ Share on other sites More sharing options...
shh44dowee 701 Last activity: May 14, 2021 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 1 Link to comment https://cskatowice.com/topic/32904-mocny-full-3/#findComment-229262 Share on other sites More sharing options...
Kayyzan 308 Last activity: April 7, 2023 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 2 Link to comment https://cskatowice.com/topic/32904-mocny-full-3/#findComment-229263 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts