Jump to content

Locked #14 Szybka Szóstka! - ZIELE ~ MAKAVELI

Recommended Posts

• Cała zawartość 3
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Informacje na temat szybkiej szóstki ---> KLIK   Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @ZIELE ~ MAKAVELI   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Last activity:

UtQxz6D.png

Informacje na temat szybkiej szóstki ---> KLIK

Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @ZIELE ~ MAKAVELI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pierwsze i najważniejsze co pozwoli nam się czegoś o Tobie dowiedzieć, to to, w jaki sposób Nam siebie opiszesz - kim jesteś? 

Jestem zwykłym chłopakiem, który lubi sobie pożartować i często jestem osobą która dużo gada. Lubie również polecieć w balet paro dniowy, ale no chyba nie tylko ja tak mam , ale no jak siebie opiszę, no wydaje mi się że nie jestem ani złym ani dobrym człowiekiem tak po środeczku, ciężko tak siebie opisać ;)

Ludzie często tworzą w swojej głowie ideał, który opisuje dla nich drugą połowę, coś co ma się nam w niej najbardziej podobać. Powiedz nam, jak Ty widzisz swój ideał pod względem wyglądu i charakteru? Jakie cechy musi mieć druga osoba, aby zdobyć Twoje zainteresowanie?

Musi być jak Dzastina :D haha nie no tak serio, to mam słabość do pań w okularach, nie wiem czemu, może być albo brunetką albo blondynką, najważniejsze żeby miała coś w głowie. Na pewno nie powinna za dużo imprezować i być wierna i to wystarczy, nie szukajcie ideałów bo nie ma ludzi idealnych :D

Dla niektórych ludzi pojęcie szczęścia, to pieniądze, super dom, dobre auto, a dla niektórych to zwyczajnie w świecie rodzina, miłość, zdrowie, przyjaciele. Opisz Nam, czym według Ciebie jest szczęście? 

Dla mnie szczęście to nie kasa, tylko te wszystkie rzeczy które wymieniłaś ;)

Mówią, że człowiek uczy się przez całe życie. Od urodzenia, aż do śmierci. Odpowiedz Nam : Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłaś do tej pory?

Nauczyłem się jednego, że nie można nikomu ufać do końca, bo można się potem strasznie zdziwić ;)

Ciągle wspominam o tym, że każdy człowiek jest inny, na swój sposób wyjątkowy. Że, każdy ma inne przekonania, charakter oraz przyzwyczajenia. Dlatego odpowiedz mi - Czy jest coś, co robisz zupełnie inaczej niż reszta społeczeństwa?

Tak jak pisałem wyżej jestem normalnym typem, robię to co podejrzewam większość ludzi w moim wieku, także nie uważam żebym robił coś inaczej :D

Jest wiele życiowych piosenek, które często kojarzą Nam się z jakimiś miejscami i ludźmi. Czy masz taką piosenkę? Jeśli tak, to co to za piosenka? Opowiedz Nam krótko, dlaczego ta piosenka :)

Pnl - le monde ou rien, często wracam do tej piosenki bo przypomina wiele fajnych chwil przeżytych w Francji :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• I like this! (+1) 5
    https://cskatowice.com/topic/32017-14-szybka-sz%C3%B3stka-ziele-~-makaveli/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!