Dzaastine 3 621 Last activity: November 19 Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Informacje na temat Szybkiej Szóstki ---> KLIK Kolejną osobą, która podjęła się wyzwania jest @ρѕу¢нι¢zиα Redaktor: Dzaastine Zapraszam do czytania! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bardzo trudna jest umiejętności opisania własnej osoby. Tym bardziej gdy pomijamy wykształcenie, zawód czy też narodowość. Odpowiedzi są różnorodne. Dlatego zacznijmy standardowo od głównego pytania - Kim jesteś? Kim jestem? Jestem osobą o dobrym sercu, jestem miłą osobą do czasu, jeśli ktoś nie rozmawia na mój temat jestem osobą, która pomoże w trudnych chwilach, doradzi gdy coś się dzieje, jak każdy wie może nie jestem idealna ale jestem sobą i dobrze mi z tym Hmmm.. Nasza przyszłość była planowana już od bobasa. Jednak bardzo duża część naszych planów oraz marzeń nie wypaliła z różnorodnych przyczyn. Dlatego chciałabym abyś spojrzała kilkanaście lat wstecz, a po chwili na swoje dotychczasowe życie. Żyjesz tak jak sobie to wymarzyłaś? Szczerze? trochę tak, trochę nie, jednak te kilkanaście lat temu wspominam mile ale nie zawsze czy dotychczasowe życie moje jest idealne ? czy jest wymarzone ? tak, jest w połowie mam osobę którą kocham i wiem ze dotychczasowe życie będzie lepiej wymarzone Ludzie często tworzą w swojej głowie ideał, który opisuje dla nich drugą połowę, coś co ma się nam w niej najbardziej podobać. Powiedz nam, jak Ty widzisz swój ideał pod względem wyglądu i charakteru? Jakie cechy musi mieć druga osoba, aby zdobyć Twoje zainteresowanie? Jak widzę swój ideał pod względem charakteru i wyglądu? Dla mnie wygląd się nie liczy. Dla mnie liczy się tylko charakter i miłość, nie ma ideału, wygląd zawsze się zmieni a charakter nigdy Jakie cechy musi mieć osoba? Musi mieć dobre serducho, nie obrażać, zawsze przytuli w trudnych chwilach Wygrywasz 6 w LOTTO, nagły przypływ gotówki, nie spodziewasz się tego. Co robisz z wygranymi pieniędzmi ? Co robię z wygraną? Przekazuje na rehabilitacje dla chorych dzieci, jak i domy dziecka I dla szpitali na nowe sprzęty Mówią, że człowiek uczy się przez całe życie. Od urodzenia, aż do śmierci. Odpowiedz Nam : Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłaś do tej pory? Czego się nauczyłam do tej pory ? hmm dużo rzeczy, nie popełniać błędów które potem żałuje nie ranić osób zanim się nie zapyta jak było, jeśli inna osoba coś o nim powie być szczerym w związku, nic nie ukrywać bo przyjaźń i związek nie powinno się budować na kłamstwach tylko na zaufaniu, bo prawdziwą przyjaźń poznaje się w biedzie a miłość gdy ktoś jest szczery Każdy z Nas ma osobę, którą może nazwać "przyjacielem". Jednak czy kiedykolwiek zastanawialiśmy się nad własną osobą? Czy myśleliśmy o tym jakimi my jesteśmy przyjaciółmi? Tak myślałam o tym jaką jestem przyjaciółką, jestem dobrą, szczerą, uczciwą i mówiącą prawdę, jeśli ktoś skrytykuje moją osobę, jestem przyjaciółką na którą każdy przyjaciel / przyjaciółka może liczyć w trudnych chwilach kto zna ten wie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Poprzednia Szybka Szóstka ---> Waterovsky 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts