Jump to content

Recommended Posts

• Cała zawartość 5
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Od razu może wspomnę że lista nie jest moja tylko pobrana z AMXX.PL [ATTACH]44.IPB[/ATTACH] Jest to lista haseł RCON jakie używają exploity do próby złamania naszego hasła RCON żeby nam namieszać tr

Last activity:

Od razu może wspomnę że lista nie jest moja tylko pobrana z AMXX.PL

[ATTACH]44.IPB[/ATTACH]

Jest to lista haseł RCON jakie używają exploity do próby złamania naszego hasła RCON żeby nam namieszać trochę na serwerze :)

Po ściągnięciu listy i jej otwarciu użyjcie w notatniku funkcji szukaj żeby sprawdzić czy nie znajduje się tam wasze hasło , jeśli tak to musicie natychmiast je zmienić.

Jak stworzyć dobre i silne hasło RCON ? Najlepiej stworzyć jak najdłuższe np. około 30 znaków + żeby zawierało duże i małe litery , liczby , spacje , znaki specjalne. Przykład :

Zs$[2./&@gF6'EM?!1!$

Zapomniałem dodać żeby jeszcze ustawić cvary tak żeby od razu banowały jeśli ktoś się pomyli przy wpisywaniu hasła RCON. Wystarczy wkleić do server.cfg

sv_rcon_banpenalty "0"

sv_rcon_minfailures "0"

sv_rcon_minfailuretime "20"

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!