Guest SexyBullet Last activity: Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Witajcie, Drogie Ptysie dzisiaj wykonałem z nudów skrypt który tworzy w chuj krótkie adresy, coś na wzór tinyurl.com Niestety to tinyurl jest dla mnie za długie.. Dlatego dokonałem wraz z kolegą zakupu domeny nt3.pl Właśnie pod tą domeną (nt3.pl) możecie znaleźć skrypt który skróci wam nawet najdłuższe url Jak to działa ? Klikając na "Wyświetl nową zawartość" w naszym forum adres url jest taki: "http://cskatowice.com/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums" Po skróceniu go przez skrypt przygotowany przeze mnie wygląda to tak: http://nt3.pl/?2 Proszę was o ocenę działalności skryptu. Jakieś sugestie itp. W stopce znajdziecie coś takiego jak NT3FS co to jest ? Przeciągnijcie to na swój pasek z linkami w momencie gdy będziecie chcieli utworzyć skrócony link kliknijcie tylko na ten odnośnik i stanie się magiaa :> Nie proszę o ocenę graficzną gdyż nie ma tam grafiki . Pozdrawiam DeoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ™ LaGGeR ™ Last activity: Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SexyBullet Last activity: Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ¢ιριsɛκ Last activity: Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy 2 Last activity: March 16, 2014 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts