Florek 126 Last activity: June 13, 2016 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 1. Jak mogę założyć kanał? Odp.: Wystarczy wejść na Prośba o kanał i poczekać aż któryś Administrator zajmie się Twoją sprawą. 2. Jak dodać kogoś do znajomych? Odp.: Klikamy PPM na użytkowniku, którego chcemy dodać, a następnie zaznaczamy opcję Add as Friend. 3. Jak mogę wstawić sobie avatar? Odp.: Klikamy PPM na siebie i zaznaczamy opcję Set Avatar. 4. Dlaczego nie mogę pisać do innych? Odp.: Takie uprawnienie mają tylko osoby zarejestrowane. 5. Jak ustawić, by znajomi słyszeli mnie dopiero po włączeniu odpowiedniego klawisza? Odp.: Settings > Options > Capture > Zaznaczamy Push-To-Talk > Klikamy w pole na prawo i wybieramy klawisz, za pomocą którego chcemy mówić. 6. Co zrobić gdy denerwuje mnie pewna osoba tym co mówi? Odp.: Najlepszym sposobem jest wyciszenie go, a robimy to klikając na tą osobę PPM i zaznaczamy opcje Mute Client. 7. Jak wyłączyć dźwięki na TS'ie? Odp.: Settings > Options > Playback > Przesuwamy drugi suwak w lewo. 8. Jak zmniejszyć lub zwiększyć głośność danego użytkownika? Odp.: Klikamy PPM na użytkownika i wybieramy opcje Change Volume. 9. Co zrobić, gdy chciałbym zostać DJem lub Administratorem tego serwera? Odp.: Więcej informacji uzyskasz u administracji. 10. Jak mogę ustawić by raz wpisane hasło zostało zapamiętane? Odp.: Settings > Options >Security > Save Channel Passwords. 11. Jak szybko zmutować (wyciszyć) wszystkich użytkowników na danym kanale? Odp.: Wybieramy opcje Self i klikamy w Mute Speakers/Headphones lub klikamy w głośnik z czerwonym krzyżykiem u góry TSa. 12. Co zrobić, gdy chciałbym/chciałabym pobrać najnowszą aktualizacje TS'a? Odp.: Wybieramy opcje Help i klikamy w Check for Update. 13. Jak dodać kogoś do listy zablokowanych? Odp.: Klikamy PPM na użytkowniku, którego chcemy dodać, a następnie zaznaczamy opcje Add as Blocked. 14. Jak odwołać się od bana? Odp.: Należy zgłosić się do Adminitracji w tej sprawie. 15. Dlaczego nie widzę osób na kanałach? Odp.: Masz wyłączoną opcję Subscribe to all channels w Opcjach (Application) lub nie posiadasz odpowiedniej grupy na TeamSpeak'u (Prośba o rangę). Copyright CSKatowice.com © 2014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts