Jump to content

Locked Kreatyna [monochydrate]

Recommended Posts

• Cała zawartość 3
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź
    Last activity:

Ogólnie w tym wątku chciałem poruszyć temat jednej z bardzo znanej i często używanej odżywki, mowa tutaj o kreatynie.

Osobiście używałem kilku odmian kreatyny. Napiszę tutaj o nich trochę.

Ostatnio używałem AMIX creatine monochydrate 500g

amix%20creatine%20monochydrate.jpg?osCsid=igo2jqontiifivqf4k99j7osu7

AMIXTM Creatine Monohydrate 500g - jest jednym z najlepszych i najefektywniejszych suplementów. Creatine Monohydrate jest niezwykle popularna wśród kulturystów, ciężarowców, oraz innych sportowców ponieważ świetnie sprawdza się podczas treningu stricte ukierunkowane na przyrosty masy,siły i wytrzymałości mięśniowej.

AMIXTM Creatine Monohydrate zawiera 100% czystego, świetnego jakościowo mikronizowanego Monochydratu Kreatyny. Dla zmaksymalizowania efektów należy spożywać duże ilośći wody. Wzmocni to nawodnienie komórek mięśniowych i zwiększy ich objetość. Monochydrat Kreatyny można spożywać razem z innymi produktami firmy AMIXjak; L-Glutamina, Aminokwasy czy którakolwiek z Odżywek białkowych.

Zalety:

 wspomaga wzrost suchej masy mięsniowej

 zwiększa siłe i objętość mięśni

 spradzone przy pomocy HPLC

 wspomaga regeneracje

Dawkowanie jest różne, moje było takie:

Dni treningowe:

- 5g rano po przebudzeniu i przed śniadaniem, po zażyciu po 30 minutach jadłem.

- 5g przed treningiem na pusty żołądek (30 minut)

- 5g od razu po treningu, ale ja często przy ostatnich dwóch seriach ostatniego ćwiczenia już brałem.

Dni nietreningowe:

- 5g rano po przebudzeniu i przed śniadaniem, po zażyciu po 30 minutach jadłem.

- 5g w czasie, kiedy trening zawsze robiłem

Opinia:

3 kg w ciągu tygodnia ;) potem do szpitala trafiłem :D

Polecam ogromnie!

Cena to 50 zł ;)

Jak ktoś ma drożej, a chce za 50 zł kupić, zapraszam do TG ;) załatwię za 50 zł.

Olimp Creatine 1250 Mega Caps

OLIMP_Creatine_1250.jpg&w=200&h=194

Creatine 1250 - najpopularniejszy monohydrat kreatyny w kapsułkach na rynku. Wysoce zmikronizowany w wygodnej formie zapewnia stały dostęp do bezpośredniego źródła energii jakim jest cząsteczka ATP powodując wzrost siły i masy mięśniowej.

• Szybka resynteza ATP (bezpośrednie źródło energii)
    • Znaczny wzrost siły oraz beztłuszczowej masy ciała
    • Działanie antykataboliczne
    • Zwiększone uenergetycznienie organizmu

Olimp Creatine 1250 Mega Caps jest wysokomikronizowaną postacią kreatyny, która jest formą łatwiej rozpuszczalną i wchłanianą do tkanek od tradycyjnego monohydratu. Cząsteczka kreatyny jest podstawowym nośnikiem energii w komórkach mięśniowych, jako fosfokreatyna magazynuje bogatoenergetyczne reszty kwasu fosforowego (rodniki fosforanowe) i dystrybuuje je do syntezy białek oraz skurczów mięśniowych.

Suplementacja Olimp Creatine Mega Caps powoduje: - szybką resyntezę ATP (bezpośrednie źródło energii) - znaczny wzrost siły oraz beztłuszczowej masy ciała - działanie antykataboliczne - zwiększone uenergetycznienie organizmu 1 kapsułka preparatu CREATINE MEGA CAPS zawiera 1250 mg najwyższej jakości mikronizowanej kreatyny.

Dawkowanie każdy ma inne, ta kreatyna była moja pierwszą, na której w ciągu całego cyklu przytyłem 3-4 kg ;) ale nie polecam w caps, ponieważ nie jest to ekonomiczne, moim zdaniem AMIX jest o wiele lepszy, ale to tylko moje zdanie.

Dni treningowe:

- 2 caps jak wstałem do śniadania

- 2 przed trenigiem

- 2 po treningu

Dni nietreningowe:

- 2 na śniadanie

- 2 w czasie kiedy miał być trening

Ogólnie caps brałem piramidowo, dokładnie chodzi mi o spożywanie w okresie treningu:

I tydzień - 2 przed i 2 po

II tydzień - 2 przed i 3 po

III tydzień - 3 przed i 3 po

IV tydzień - 4 przed i 4 po

V tydzień - 3 przed i 3 po

VI tydzień - 2 przed i 3 po

W dni nietreningowe:

I - 2

II - 3

III - 4

IV - 4

V - 3

VI - 2

Cena za 30 caps - 7 zł ;)

Opinia: Kreatyna fajna, ale nie polecam w caps ;)

AMIX lepiej na mnie działa.

https://cskatowice.com/topic/5182-kreatyna-monochydrate/

• 4 weeks later...
    Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    https://cskatowice.com/topic/5182-kreatyna-monochydrate/#findComment-33946

• 1 year later...
    Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    https://cskatowice.com/topic/5182-kreatyna-monochydrate/#findComment-76909

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!