Jump to content

Recommended Posts

• Cała zawartość 9
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

uzytkownik nieaktywny, brak jakiegokolwiek zaangazowania w rozwoj serwera, nob, uzytkownik nie potrafi uzywac niewylgarnego jezyka oraz brak u niego jakiejkolwiek kultury, alkoholik - pije, gra na ser

Mój misiu kolorowy świetnie kręci kebaby choć sos łagodny troche chujowy (dosłownie). Dobry gracz lecz minimalnie sie zasiedział dobry admin troche ochlejus yobany jak najbardziej na tak  (c

Jestem na tak, często go widuje na serwerze, coś tam nawet klika . Myślę, że dobre z niego chłopczysko 

Last activity:
    Imię:Kacper
    Nick z gry: Emeryt.
    Czy byłeś(aś) kiedyś adminem na innych serwerach CS:GO/CS2?: Bylem na paru wczesniej zwykle only awp, ostatnio bylem tu rowne pol roku, napisalem rezygnacje z powodu braku czasu, ostatnio nieco wiecej gram.
    Smialo przyloze swoja solidna reke do pomocy :). Tez cos probowalem z Opiekunem arenek niestety cos nie pyklo.
    Czy przeszedłeś mutację głosu?:Tak
    Znajomość Sourcemod/CSSharp (podstawowe komendy):10
    Ilość przegranych godzin w CS:GO/CS2:3254,5 / liczac ogolnie ok. 8k
    Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/xen420420/
    Kontakt:ig, dc, mess, steam. Podam po rozpatrzeniu podania.
    Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kacper mam 18 lat. Jestem przystojnym, ambitnym filozofem podarzajacym za marzeniami. Lubie pomagac, jestem zdeterminowany oraz mysle ze pracowity.
    Z mila checia poswiece swoj wolny czas na ta kochana siec. Umiem krecic kebaby <3.
    Z checia przyjme szczera krytyke xD
    Do uslyszenia.

• Cool! (+1) 1
    https://cskatowice.com/topic/45360-wielki-powr%C3%B3t-podanie/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    • I like this! (+1) 1
    • Thanks! (+1) 1
    • Cool! (+1) 2
    Last activity:
    • Thanks! (+1) 1
    Last activity:
    • Haha 1
    • Thanks! (+1) 1
    Last activity:
    • Thanks! (+1) 1
    Last activity:
    Last activity:
    • Haha 1
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!