Jump to content

Recommended Posts

• Cała zawartość 4
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Wystarczy zobaczyć na twoje spalone akcje gdzie nie muszę podawać czasów bo BL zobaczy sam... Nie masz infa od innych a celownik ci leci na pół mapy... Do tego chowasz się za skrzyniami i lecisz na wy

Nick podczas gry: dalej dalej rece gadzeta

Data Bana: 03.02.2025

Serwer: DD2

Powód Bana/Mute: WH odwołaj sie na forum 

Screeny (paczka .zip): -

Twoje IP / SteamID: 
    STEAM_1:0:66999234
    Wycinek z konsoli / link do bana: https://bany.cskatowice.com/ban_list.php?bid=180851

[AMXBans] ===============================================
    [AMXBans] Zbanowany przez Admina: MiCeK
    [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cskatowice.com
    [AMXBans] Powod: 'WH. Odwolaj sie na forum'
    [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
    [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:66999234'
    [AMXBans] Twoje IP: '***.**.***.1**'
    [AMXBans] ===============================================

Tym razem nie ssy a "wh" więc czekam na rozpiske i bardzo bym prosił jeżeli admin nie rozpisze tego demka albo rozpisze z normalnymi akcjami, proszę o ukaranie admina bo patrzył na mnie dosłownie wydaje mi sie pare rund, nie sprawdził zapewne amxbansa że mialem wczoraj UB za ssy więc prosze o rozpiske a jeżeli rozpiski nie będzie to o ukaranie odpowiednio przez właścicieli bo troche denerwujące jest że wczoraj ssy czekanie 16h na UB a dzisiaj będzie trzeba rozpisać itd itd i pewnie będę czekać 2 dni na UB 😞

Polecam pobrać demko z godziny:

03.02.2025 - 20:08:24

demko HLTV: https://w70.hltv.org.pl/srv80699/HLTV-2502031953-de_dust2.dem.zip dokładnie czas 15:35-15:45 +-  czas z demka proszę zobaczyć jaki admin jest podniecony że w końcu kogoś zbanował i coś mówi przez mikro nie wiadomo o co mu chodzi, "no jak"....... no normalnie, zawsze może sie znaleźć ktoś lepszy w CSIE i mam nadzieję że taki jak byłeś pewny siebie podczas dawania bana że musiałeś aż coś sie wydzierać do mnie taki będziesz pewny przy rozpisce demka :D 

Jak kolega zbanował mnie z takim powodem to jeszcze przez mikro kierował niemiłe słowa wobec mnie 15:35-15:45 +- , nie wiem czy tutaj to norma takie zachowanie, ale wg mnie takie zachowanie na admina nie przystaje. DEMO WYŻEJ ^^^^^^^^^^^^^^^^^

Nawet zrobiłem koledzę przysługe podeslalem mu demko które ma do rozpisywania fajnie by było jakby jakieś czasówki z argumentami były do tego demka skoro mam to "wh"

https://cskatowice.com/topic/45124-odwo%C5%82anie-od-bana-za-wh/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    • OMG 2
    Last activity:
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!