Strix 42 Last activity: 22 hours ago Posted November 12 Share Posted November 12 Posted November 12 Cześć wszystkim, wpadłem tutaj po jakimś bardzo długim czasie ( nie pamietam nawet po jakim i nie pamietam danych starego konta :p), raczej w celu posiedzenia bez spiny na forum, niż gry bo nie pamietam kiedy ostatnio grałem, musiałbym sprawdzic z tym, że zatrzymalem sie na cs 1.6 🙂 Było kilka przebojów i kłótni z administracją były bany (które pozniej po rozmowie były zdjete żeby nie bylo, że multikonto itd), nie napiszę skąd jestem i jak mam na imię i ile mam lat z niektórymi znam sie z czasów jeszcze zanim powstaly cskatowice także może ktoś skojarzy (chociaż za duzo nie napisałem). Postaram się udzielać na forum i jeśli bede w stanie to pomagać jakąś radą 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamasita 514 Moderator Last activity: 4 hours ago Posted November 12 Moderator Share Posted November 12 Posted November 12 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neymaroff 2 193 Moderator Last activity: 31 minutes ago Posted November 12 Moderator Share Posted November 12 Posted November 12 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luxi 1 865 Moderator Last activity: 2 minutes ago Posted November 12 Moderator Share Posted November 12 Posted November 12 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba -.^ 260 Last activity: 23 hours ago Posted November 12 Share Posted November 12 Posted November 12 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xen 15 Last activity: 1 hour ago Posted November 12 Share Posted November 12 Posted November 12 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSide 7 Last activity: Sunday at 09:57 AM Posted November 13 Share Posted November 13 Posted November 13 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkwizytor 10 048 Last activity: 5 hours ago Posted November 16 Share Posted November 16 Posted November 16 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inc& 14 Last activity: 1 hour ago Posted November 25 Share Posted November 25 Posted November 25 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts