Jump to content

Locked Dobry właściciel serwera daje bana uczciwemu adminie

Akkāman
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 12
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

XDD jutro maszynka i po serwie🫡🫢 Ps: tez mam dowody na to ze dales mi nieuczciwego bana ;] a i MKL pozdrawiam cie 60 za oskarzenia  walsciciel was dyma na pieniadze a za hosting nie placi 🤣

I to byłoby na tyle z tej "maszynki" XD  Ty się spóźniłeś o godzinę, @ wtrxgod  nie musiał żadnych backup'ów robić. Bez sensu..  Weź lepiej książki do ręki i zacznij się uczyć, bo zaraz kon

Najpierw to dorośnij i naucz się używać maszynki do golenia a nie straszysz jakimiś do niszczenia serwerów. 😉

Last activity:

mam dowody na to ze nie latalem odpalony duzo osob na serwie sie pytalo jak to robilem ze moglem skakac przez cala mape na bhopie wpiszcie se qiuum na yt pobierzcie config i bedzie wam latwiej a i jak macie vipa wylaczcie doublejumpa pod !dj i skok pod scrolla musicie miec wlaczony a i pozdrawiam wtrx za tego fajnego bana a i powiem wam jeszcze jedno latajcie na odpale ile wlezie bo predzej was zbanuja za nieuczciwosc,i malo osob to odczyta bo sie zesra i usunie mi ta wiadomosc pozdrawiam was wszystkich milo sie z wami gralo a teraz podziekujcie wlascicielowi serwera grajcie na serwie 40%lossa i bany za nic pozdrawiam was fajnie sie gralo.

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!

Last activity:
    Edited by Akkāman
    • OMG 4
    •  I'm truly sorry 1
    • Haha 3

Last activity:
    • I like this! (+1) 1

Last activity:
    • I like this! (+1) 3
    • Haha 3

Last activity:
    • I like this! (+1) 1

• Luxi locked this topic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!