wtrxgod 1 326 Admin Forum Last activity: 1 hour ago Posted June 10 Admin Forum Share Posted June 10 Posted June 10 Cześć! Jak wspominałem kilka miesięcy temu w tym wątku (link), wszystkie aktywne usługi VIP z dnia 28 września 2023 zostaną przywrócone, gdy tylko będzie to możliwe w CS2. Od dziś możecie ubiegać się o specjalny kod premium, zasilający portfel odpowiednią ilością środków w naszym nowo otwartym, automatycznym sklepiku - cskatowice.sklepcs.pl. Poniżej znajduje się lista osób, które są uprawnione do otrzymania usługi na określony czas. VIP na 30dni: @ neymaroff dOBRE? (steam) @ Ponczula420 @ Daytoon D3x0n (steam) @ SzymeK777 @ Passat TDI @ Alfonsi @ Mow mi rysiu @ Nowy snax @ crybaby @ PAPITO @ Broke VIP na 60dni: @ Merefedron @ OldPlayer: fj VIP na 90dni: andruch (steam) VIP na 120dni: @ Spe3DU @ I'm DiDi VIP na 720dni: @ RolnikWariiat 1. Aby odebrać kod na usługę, proszę zgłosić się do mnie na Steamie (link) - używając konta, na którym była aktywna dana usługa. 2. Aby aktywować otrzymany kod, zaloguj się za pomocą Steam na stronę sklepu, przejdź do zakładki "Portfel", wybierz opcję "Kod" i doładuj swoje konto. 3. W przypadku jakichkolwiek problemów, napisz do mnie wiadomość prywatną na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts