MasnyShiro 2 Posted January 14 Share Posted January 14 Nick: MasnyShiro#4605 Imię: Filip Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Chciałbym zostać adminem, bo chce się pokazać jako aktywny członek serwera, który sprosta zadaniom, które zostaną mi wyznaczone. Nie jestem zbyt długo na serwerze, ale myślę, że przyjęcie mnie w szeregi administracji będzie dobrym wyborem, ponieważ jestem osobą cierpliwą, aktywną i dobrze dogaduje się w zespole. Znajomość Discorda (1-10): 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzaastine 3 607 Posted January 14 Share Posted January 14 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whytti 453 Posted January 16 Share Posted January 16 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whytti 453 Posted January 16 Share Posted January 16 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts