Letaryat 47 Posted January 11 Share Posted January 11 Witam. Zakładam temat z propozycją dodania więcej punktów reputacji dla normalnych użytkowników. Myślę, że 2 punkty reputacji to za mało aby reagować na posty. Poprę to tym, że gdy użytkownik @ Adrian:p lub @ lilworm dodają kotki w moim temacie "śmieszny kotek 2" (do którego serdecznie zapraszam i do uczestniczenia w nim) muszę się zastanawiać czy zaserduszkować kotka @ lilworm czy kotka @ Adrian:p . Jest to dla mnie bardzo problematyczne więc myślę, że solidne 5 punktów reputacji załatwiło problem. Pozdrawiam. 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 508 Właściciel Posted January 13 Właściciel Share Posted January 13 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 508 Właściciel Posted January 13 Właściciel Share Posted January 13 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts