Ogen Dogen 2 894 Właściciel Last activity: 6 hours ago Posted September 15, 2013 Właściciel Share Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Na początku mały wstęp Jak zapewne pamiętacie 14 lutego 2013 była duża aktualizacja , która uniemożliwiła nam korzystania z poleceń connect , bind itp. w pluginach AMXX. Korzystaliśmy wtedy z kodu client_cmd(id,"Connect ip:port") Ten kod już nie działa i została znaleziona dziura , którą mogliśmy to ominąć. client_cmd(id,"^"connect^"ip:port") Jednakże 29 sierpnia 2013 została wydana kolejna aktualizacja blokująca i tą metodę , ale powalczyłem i znalazłem kolejny sposób na przekierowanie. client_cmd(id,"echo ^"^";^"Connect^" ip:port") Nie testowałem innych komend niż echo , lecz z tą komendą działa w 100% W miejscu na początku można umieścić też jakiś tekst do pokazania w konsoli , lecz jeśli nie chcemy nic pisać to wystarczy zostawić tak i wtedy zrobi tylko odstęp np. "echo ^"Zostales przekierowany^";^"Connect^" ip:port" Poradnik dla CSKatowice.com i AMXX.pl by Ogen Dogen ! Kopiowanie tylko z podaniem źródła i autora. Link to comment https://cskatowice.com/topic/4176-przekierowanie-po-aktualizacji-sierpniowej/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts