matisowy 0 Share Posted Wednesday at 12:34 PM edited Nick podczas gry: Matisowy Data Bana: 14.20 +- 07.04.2021 Serwer: 3 maps Powód Bana: Aim ? Screeny (paczka .zip): Admin nie robił screenów Twoje IP / SteamID: 82.139.16.141 Wycinek z konsoli / link do bana: Server # 27 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Matisowy [AMXBans] Powod : ' AIM. Odwolaj sie na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cskatowice.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 881090141 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.139.16.141 Aima nie mam a ban trochę z zaskoczenia, grałem może z 10 minut teraz, wcześniej już trochę czasu na serwerze spędziłem. A z zaskoczenia, ponieważ nikt nic nie pisał ani nic, to mnie zdziwiło. Edited Wednesday at 12:35 PM by matisowy Link to post Share on other sites
dymeek 126 Share Posted Wednesday at 12:44 PM edited Bana dalem ja ze stronki (za pozwoleniem Pogroma jako, że admini nie raczyli ruszyc dupy to ja zbanowalem ) Zaraz to rozpisze // A tak btw to dostales bana 05.04 wiec wbiles na aktywnym? Ale rozpisze tak czy siak koledze No to tak link do demek: https://www50.zippyshare.com/v/moxD2Lu8/file.html matisowy2.dem : 3:30 przeskok celownika na glowe kolegi z druzyny? 3:51 strzelasz do przeciwnika za skrzynka celownik leci na goscia z CT 3:57 znowu to samo co z poprzedniej akcji? niesamowite flicki 4:10 free aimbot cs 1.6 download? 5:03 niesamowite umiejetnosci ladnie potrafisz przytrzymac celownik na glowie (wszystko widac na zwolnionym tempie :D) 5:57 szybka reakcja na glowe przeciwnika kolejne demko matisowy3.dem : 0:56. ladnie latasz po glowie przeciwnika.. Ammo sie skonczylo a ty dalej trzymasz LPM i dalej leci CI po głowie XD przeladowales i magiczny teleport znowu 1:22 To samo co w poprzedniej akcji 2:56 masz problem z rzuceniem granatu bo trzymasz LPM i aimbot nacelowuje na glowe twojego teammate 2:59 znowu Ci teammejci przeszkadzaja Ci w uzywaniu shit.exe? 3:37 Historia sie powtarza Wszystkie akcje tutaj rozpisane sa spalone. Dziękuje Powiem krótko i na temat. Mogłbyś sie lepiej postarac a nie sciagnac jakies gowno darmowe z internetu. Nara PS: zamykam od razu jak ktos bedzie chetny zobaczyc ten cyrk na kolkach to niech sobie odpali Edited Wednesday at 02:04 PM by dymeek 2 By Dzaastine, Wednesday at 02:21 PM Napisz mi na priv jacy admini, nie mam jak na razie odpalić demka żeby sprawdzić :) Link to post Share on other sites
dymeek 126 Share Posted Wednesday at 01:59 PM Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ZBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts