Jump to content

jest problem posiadany here


Recommended Posts

  • Cała zawartość 5
  • Temat został założony
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

nie wiem czy pomoże, ale raz tak miałam to po prostu usunęłam folder 'player' z modelami, tylko nie pamiętam czy później samo mi je pobrało czy z neta nowe ściągałam/lub robiłam reinstall gry

Wywal cały folder gry i zainstaluj jeszcze raz

Siema, jest taki problem, że zacząłem grac  na ostrej troche jakies fastcupy itd i trzeba miec standardowe modele lecz gdy zmienilem z kolorowych [pb] na zwykle to mam jeden model postaci i to tych z najgorszymi hitboxami czyli po tt  [leet ten taki zielonkawy] da sie to jakos zmienic? Mam to nawet na serwerze i nie wiem co z tym zrobic...

 

EDIT. druga sprawa jest taka że gram zawsze na 333fps ale czasami nachodzi mnie takie coś by zmienić na 100 ale tak jakby spada mi sens albo buduje się coś tzn nawet jeśli zwiększe sensa nic nie daje ://

Edited by dymeek
Link to post
Share on other sites
Quote

cl_min_ct "2"
cl_min_t "6"
cl_minmodels "1"

 

  • Super! 1
Link to post
Share on other sites

nie wiem czy pomoże, ale raz tak miałam to po prostu usunęłam folder 'player' z modelami, tylko nie pamiętam czy później samo mi je pobrało czy z neta nowe ściągałam/lub robiłam reinstall gry

  • Super! 1
Link to post
Share on other sites

Wywal cały folder gry i zainstaluj jeszcze raz

  • Super! 1
By dymeek,

Można chyba zamknąć

Link to post
Share on other sites

Wiadomość wygenerowana automatycznie:

Powód: Sprawa została wyjaśniona

Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Z Pozdrowieniami,

Ekipa CSKatowice.com

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...