Makarov 1 Share Posted February 23 Witam wszystkich aktywnych forumowiczów jak i graczy serwerowni ;). Nazywam sie Marcin mam 31 lat i pochodze z Poznania. Na codzień pracuje w fabryce produkującej opony do samochodów osobowych. Mam 31 lat ponadto adminowałem na pewnej serwerowni nie wiem czy mozna podac nazwe wiec zamilkne i miałem staż 4 lata jako admin i jako gracz na serwerze typu Paintball. Link to post Share on other sites
DaRiA. 14 Share Posted February 23 Czesc Marcin, Miło widzieć starego znajomego z ,,owego" serwera tutaj Link to post Share on other sites
Pogrom 930 Share Posted February 23 Cześć P.S Sieci serwerów* Serwerownia to jest coś innego 1 Link to post Share on other sites
_-_zochan_-_ 38 Share Posted February 23 Siemka Czyli o rabacik na opony moźna do Ciebie śmiało zagadać ? 1 1 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 114 Share Posted February 23 Siemka! Do zobaczenia na serwie Link to post Share on other sites
Makarov Autor Tematu 1 Author tematu Share Posted February 23 Hmm powiem ci tak nawet pracownicy tych opon nie biora wola Michelina badz Dunlopa ale nie Bridgestone 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted Saturday at 04:49 AM Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts