Yuuki. 97 Share Posted February 22 Hej hej A co byście powiedzieli na małą bitkę z okazji zajączka? W sensie chodzi mi o zorganizownie turnieju gracze kontra admini na przykład albo ogólnie team vs team gdzie żeby się zgłosić trzeba mieć zebranych ludzi + tam nie wiem z dwóch rezerwowych w razie czego. Oczywiście z nagrodami.. Na przykład vipami na jakiś czas tak jak za topke 3 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Whytti 224 Share Posted February 23 Jest coś planowane 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted February 23 A nie myśleliście o takim DM typowym każdy na każdego? xDD 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 115 Share Posted February 23 9 godzin temu, Yuuki. napisał: Hej hej A co byście powiedzieli na małą bitkę z okazji zajączka? W sensie chodzi mi o zorganizownie turnieju gracze kontra admini na przykład albo ogólnie team vs team gdzie żeby się zgłosić trzeba mieć zebranych ludzi + tam nie wiem z dwóch rezerwowych w razie czego. Oczywiście z nagrodami.. Na przykład vipami na jakiś czas tak jak za topke Z okazji zajączka? Kochana jesteś normalnie Typowy deathmatch jest IMO najlepszym rozwiązaniem 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Yuuki. Autor Tematu 97 Author tematu Share Posted February 23 7 minut temu, zajączek zagłady napisał: Z okazji zajączka? Kochana jesteś normalnie Dla ciebie zawsze 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
dymeek 99 Share Posted February 23 Turniej 5vs5 na PB jak i na ostrej jest dobrym rozwiazaniem, lecz żeby było troche oporu przydałoby sie pare druzyn a graczy troche brakuje :(( Moja propozycja jest taka, żeby zorganizować kolejny ( bo kiedyś chyba był) turniej 2vs2 można sie fajnie pobawić bedzie pare drużyn wiele meczy i wtedy okaże sie które duo jest najlepsze (czytaj: najbardziej sie spocilo lub najwiecej aliasow ma nasrane) i jakieś ciekawe nagrody, żeby kogoś przekonało Oczywiście @ Yuuki. pomysł bardzo dobry 2 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Whytti 224 Share Posted February 23 Generalnie to w planach jest coś w rodzaju "trójboju", aby zintegrować trochę graczy i administrację. 3 gry: 1.6, csgo i coś lekkiego np. Biznes. Turniej byłby 2vs2. Będzie jakiś sensowny system punktowy. No i jakieś sensowniejsze nagrody też są "przemysliwane" 2 Quote Edit By (1)`SzYMI -.^, February 27 Mi cs:go nie działa :( Link to post Share on other sites
TOKSYNA 1 935 Share Posted February 23 20 godzin temu, Yuuki. napisał: Hej hej A co byście powiedzieli na małą bitkę z okazji zajączka? W sensie chodzi mi o zorganizownie turnieju gracze kontra admini na przykład albo ogólnie team vs team gdzie żeby się zgłosić trzeba mieć zebranych ludzi + tam nie wiem z dwóch rezerwowych w razie czego. Oczywiście z nagrodami.. Na przykład vipami na jakiś czas tak jak za topke Pomysł mega!:) @ zajączek zagładyczym zasłużyłeś?xd A tak serio to pomysł naprawdę najs ale pewnie nie byloby komu się tym zająć:p 1 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
de0 26 Share Posted February 23 edited Ten pomysł można by wprowadzić ogólnie, 2vs2 lub 5vs5, mapy turniejowe. Byłbym nawet chętny do wzięcia udziału, a nawet z 50 zł wpłacić na taki event. Pomysł dobry a serwer prywatny nie jest drogi, wystarczyłoby zebrać osoby chętne, pomieszać je w drużyny 2vs2(Tutaj oczywiście raczej mapy turniejowe odpadają), 5vs5 i jazda. Tym bardziej jak napisał TOKSYNA niżej, serwer jest więc można zorganizować taki turniej w 2 wersjach, PB oraz MIX. Edited February 23 by de0 1 Quote Edit By TOKSYNA, February 23 Serwer mixowy mamy na PB więc po problemie;) kod wyłączyć się da więc i to i to można grać. Link to post Share on other sites
dakota 3 Share Posted February 25 bardzo fajny pomysł, nawet można stworzyć skromne forumowe 1v1 w jakąś grę, GO czy 1.6. Quote Edit Link to post Share on other sites
veegaz 467 Share Posted February 25 "darmowe" nagrody do zgarnięcia zawsze przygarne swietny pomysl 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
Żyleta 134 Share Posted February 25 Jak najbardziej można zrobić 2vs2. Quote Edit Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted February 27 Fajny pomysł z tym 2 vs 2 ostra, pb, biznes, lecz nagrody powinny być lepsze np. Kolacja z @ Dzaastine, lub łubudubu z @ KaZiu :] 3 Quote Edit Link to post Share on other sites
Rafał Sądej 6 Share Posted Monday at 12:59 AM super pomysł Dodałbym kilka poprawek ale git Quote Edit By Whytti, Monday at 06:02 AM Nie piszemy postu pod postem. Posty połączyłem Link to post Share on other sites
Recommended Posts