GAMINGwithMichu"Key-Drop.pl" 32 Share Posted February 21 Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: TAK Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: TAK Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: TAK Czy spełniasz wszystkie wymagania?: TAK Rozpoznanie Doświadczenie: Tak Dlaczego Ty?: Dlatego , że rano nie ma adminów ktoś wyzywa itp to jestem ja. Co chciałbyś wprowadzić?; Kulture , miłą atmostferę , szacunek. Byłeś kiedyś banowany? (sprawdź w AMXBans): NIE Dane Podstawowe Imię: Michał Wiek: 15 Dane Techniczne Nick na serwerze: MichuPro Ilość przegranych (link do GT) : https://www.gametracker.com/player/MichuPro/pb.cskatowice.com:27015/ Mikrofon: Tak Twoje SteamID: STEAM_0:1:439873858 Kontakt: steam/snap/forum/ts3 1 5 1 Link to post Share on other sites
Lipny 289 Share Posted February 21 Wszystko sie zgadza ,tylko ten wiek +17 Jestem za daniem szansy (juz admina mial na PB) ps. Do OP 17+ ? gra jest od 16 xD Link to post Share on other sites
yogae 48 Share Posted February 21 Jestem na tak. Admina już miał i było ok. Wiek na mikro +16 ale myślę, że taki problem to nie problem. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Peel 59 Share Posted February 21 Jestem na nie, ze względu na wiek. Link to post Share on other sites
Henio1995 28 Share Posted February 21 Jestem na NIE. Nie widuje go dość często na serwerze i czasem zachowuje się niecenzuralnie. Wiek PS. Jeżeli ktoś jest na NIE to nie wypisuj na PW czy Steam do kogoś i nie ciśnij po kimś 3 1 1 Link to post Share on other sites
Hesz3K 68 Share Posted February 21 Jestem na nie -Wiek -Chamskie odzywki oraz prowokuje graczy -Spamuje na u@ -Zero szacunku do adminow Jak dla mnie nie nadaje sie na admina 2 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted February 21 Mimo, że widuję Cie na serwerze to jestem na nie ze względu na wiek. Wymagania to wymagania. Link to post Share on other sites
DaRiA. 19 Share Posted February 21 Jestem na Nie. Generalnie widuje Cię na serwerze dopiero od niedawna a też często jestem z rana. Ostatnie dni kiedy byłeś na serwerze prowokowałeś graczy. Nie masz szacunku do adminów, dużo spamujesz i to często bez sensownymi rzeczami. No i wiek, jak dla mnie na minus. 1 Link to post Share on other sites
MlodyJSE 82 Share Posted February 21 Jestem na NIE: -brak wieku -miałeś swoją szanse po czym uciekłeś bóg wie gdzie -po "powrocie grasz może ze 4-5 dni -spamujesze u@ -prowokujesz graczy i adminów 1 Link to post Share on other sites
Yuuki. 97 Share Posted February 21 Jestem na Nie. Powody? Po pierwsze wiek, po Drugie już wykazałeś się brakiem szacunku. (Tak tak kobieta pamiętliwa ) 1 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted February 21 Tak jak cię bardzo lubię jako chłopaka to niestety jestem na NIE -spam bezsensowny -wiek -mała znajomość amx ogl brak doświadczenia -lubisz irytować i prowokować kogoś przez mikro Najważniejsze ze kiedyś miałeś adma i nie wykorzystałeś szansy Link to post Share on other sites
BartaS 1 Share Posted February 21 NIE: -zachowanie na servie -prowokacje -wiek Link to post Share on other sites
DavidM 298 Share Posted February 21 Ty chyba sobie jaja robisz.., twoje podanie nie ma wogole sensu nie potrafisz odroznic zwyklego gracza od czitera i ty chcialbys u nas zostac adminem? kolejna sprawa to twoje zachowanie na serwerze. I wisienka na torcie, brak szacunku do innych graczy, prowokacje, obrazasz osoby ktore ci sie nie podobaja. Swoja droga miales juz tutaj kiedys admina i odszedles na inna siec nikomu nic nie mowiac. Odrazu zamykam to "cos" bo nie ma sensu tego dalej rozwijac 2 1 3 Link to post Share on other sites
DavidM 298 Share Posted February 21 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts