Gregory 0 Share Posted February 19 Nick podczas gry: Gregory Data Bana: Wczoraj ok. godziny 20:00 Mapa: Mirage Nick Admina: Nie wiem Powód Bana: Aimbot Screeny (paczka .zip):nie mam Twoje IP / SteamID: 192.168.0.100 Wycinek z konsoli / link do bana: http://sourcebans.cskatowice.com/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:542117350&advType=steamid&Submit Link to post Share on other sites
dymeek 106 Share Posted February 19 @ Blacklisted CS:GO @ Moderator 24h na sprawdzenie demka czekaj cierpliwie Link to post Share on other sites
Bicek 53 Share Posted February 19 Obejrzałem demko, gracz czysty. Miłej gry na serwerze odbanowany. Link to post Share on other sites
Bicek 53 Share Posted February 19 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts