pozytywny 21 Share Posted February 17 Twój nick: Darien Nick admina/gracza: meffus Steam_id admina/gracza: STEAM_0:1:47864589 Serwer: PaintBall Mapa: de_tuscan Data i godzina: jakieś 10-15 minut temu Opisz sytuację/zdarzenie: Wchodzę na serwer , jestem po stronie tt , zaczyna się runda ,strzelam , zabijam kogoś , potem cofam bo nie mam ammo i spamuje glockiem, po kilku sekundach dostaje bana, pytam się za co czy może admin po prostu nie wie do czego służy amx. Dowody (Screenshoty/demko HLTV lub GOTV): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: meffus [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cskatowice.com [AMXBans] Powod: ' blokowanie kulkami' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:47864589' [AMXBans] Twoje IP: '37.30.18.30' [AMXBans] =============================================== http://o27a.hltv.org.pl/srv50774/HLTV-2102171636-de_tuscan.dem.zip Owszem na początku mapy byłem po ct i sobie strzelałem czy uderzałem z noża w hA PolaKo ale żadnej skargi nic nie było bo często tak robimy , wyszedłem z serwera , wchodzę na koniec mapy i ban. Wiem że ban się skończył ale czekam na jakieś wyjaśnienie bo to nie pierwszy raz gdy admin ma do mnie jakieś "ale". Kilka dni temu grając na de_kabul po stronie ct, dowiedziałem się że bronienie bs to kampienie ,byłem w tym miejscu na zrzucie ekranu gdzie idealnie widać przejście na bombsite: https://i.imgur.com/DPKPcM2.jpg Miłego dnia 1 Link to post Share on other sites
Pogrom 929 Share Posted February 17 @ mefuuss @ [CS 1.6] Opiekun PaintBall 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted February 17 Czekamy na wyjaśnienia ze strony @ mefuuss 1 Link to post Share on other sites
PorannyJeffrey 121 Share Posted February 18 Jeśli mogę to się wypowiem. @ mefuuss Nie znam akurat tej sytuacji, ale ostatnio jak byłem na serwerze i rozmawiałem z tobą na Voice Admin. To tłumaczyłem ci co i jak i za co banować graczy, ale ty zaś swoje. Byłem przy sytuacji gdzie upominałeś gracza za rzekome kampienie. To było na mapie de_kabul z tym ze gracz pilnował bs'a bo był po stronie CT, a ty go slay'owałeś. Mordo moim zdaniem musisz sobie doszlifować troszkę wiedzę. Bo widzę że kiepsko u ciebie ze znajomością zasad panujących na serwerze PB. Oczywiście bez urazy, ale no pisze to bo bylem przy dwóch sytuacjach gdzie nie miałeś racji, a szedłeś uparcie za swoim. 6 1 Link to post Share on other sites
dymeek 93 Share Posted February 18 To jak @ PorannyJeffrey sie wypowiedzial to i ja sie wypowiem bo szkoda zakladac nowego tematu To w sumie nie pierwsza pochopna decyzja podjęta przez owego admina. Z tego co wiem tak jak napisał kolega wyżej CT może kampić. BUGOWANIE BRAMY (dust2) tak samo tlumaczyłem (nie tylko ja w sumie) adminowi, że nie istnieje takie coś jak bb po stronie antyterrorystów lecz admin i tak wlepial bany po kolei gdzie wybanowal pol serwera. Nalezy pamiętać, że błędy zdarzają sie każdemu. Jesteśmy po prostu ludzmi i kazdy ma prawo do pomyłki, lecz trzeba to poprawić Widać tutaj gołym okiem, że Darien wchodzi na serwer pod koniec mapy i dostaje bana tak naprawde nic nie robiąc, więc decyzja juz należy do @ [CS 1.6] Opiekun PaintBall 3 1 Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted February 18 Temat nie tyczy się całokształtu admina i oceny jego adminowania, tylko danej sytuacji, jeżeli macie jakiś problem z nim, to zapraszam do napisania zbiorowej skargi. 1 By relax, February 18 Następny post nie mający nic wspólnego z daną sytuacją że skargi będzie odpowiednio nagradzany. Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted February 18 @ mefuuss jest to pierwsze ostrzeżenie i miejmy nadzieje ze ostatnie ! Dopracuj znajomość amx i regulamin PB 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted February 18 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Skarga zostaje przyjęta. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts