Bl@nacik ;** 2 Share Posted February 13 edited Siema wpisuje halo do vipa i wchodze na serwer pb i kick Kicked :"Bledne haslo admina, wpisz poprawne haslo" jak to naprawic? zmienilem nick i mogłem wejsc na serwer Edited February 13 by Bl@nacik ;** Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 113 Share Posted February 13 @ Pogrom @ Ogen Dogen Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 13 Godzinę temu, Bl@nacik ;** napisał: Siema wpisuje halo do vipa i wchodze na serwer pb i kick Kicked :"Bledne haslo admina, wpisz poprawne haslo" jak to naprawic? zmienilem nick i mogłem wejsc na serwer Tak jak jest napisane, podałeś złe hasło do vipa Logujemy się przez konsolę: setinfo _pw "haslo" Link to post Share on other sites
Bl@nacik ;** Autor Tematu 2 Author tematu Share Posted February 13 I wpisuje tak jak jest napisane z ty hasłem i dalej to samo a mogł bys mi to na steam id dodac? kod ten mam z sms Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 13 Czemu kupiłeś na nick i hasło jak masz Steama? Podaj aktualny nick i steamid to ci zmienię Link to post Share on other sites
Bl@nacik ;** Autor Tematu 2 Author tematu Share Posted February 13 slyszalem ze sms najszybciej... STEAM_0:1:79350053 BlanCik ;** Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 13 1 godzinę temu, Bl@nacik ;** napisał: slyszalem ze sms najszybciej... STEAM_0:1:79350053 BlanCik ;** Sprawdź teraz Link to post Share on other sites
Bl@nacik ;** Autor Tematu 2 Author tematu Share Posted February 13 dzieki dzala Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 13 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts