NarY 1 Share Posted February 9 Nick: nary Imię: Dawid Wiek:16 Czy przeszedłeś mutację?: Tak Znajomość sourcemoda (podstawowe komendy): 5/10 nigdy nie byłem administratorem lecz podstawowe komendy jestem w stanie używać bez problemu. Ilość przegranych godzin w CS:GO: 2675 godzin Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/NarY_/ Kontakt: narycontact@gmail.com nary#9890 SteamID: STEAM_0:1:225010398 Coś o sobie: Pochodzę z województwa mazowieckiego nieopodal Ostrołęki. Jestem miłym człowiekiem do czasu gdy nie trafię na toksyczną osobę. Nigdy nie byłem administratorem lecz kiedyś musi być ten pierwszy raz. Moje zainteresowania to motoryzacja oraz gry komputerowe nad którymi spędzam bardzo dużo czasu. 1 Link to post Share on other sites
Hodzio 2 Share Posted February 9 dużo grasz na serwerze, gracze cię kojarzą, jestem na tak 1 Link to post Share on other sites
purple 0 Share Posted February 9 za bardzo toksyczny, szczególne wyzywanie graczy, osobiście na nie 1 Link to post Share on other sites
shirjo 0 Share Posted February 9 Grasz sporo i często widze cie na serwie ale za często toxicujesz często reportujesz czystych graczy rozumiem wkurzenie ale jak byś miał admina mógłbyś zbanować gracza który ma po prostu ma swój dzień albo jest zwyczajnie dobry. jestem na tak mozna dac ci szanse Link to post Share on other sites
verten 1 Share Posted February 10 Grasz dużo na serwerze, czasami podejmujesz pochopne decyzje i to jest jedyny błąd, nad którym byś musiał popracować, ale osobiście jestem na TAK 1 Link to post Share on other sites
Bushido 3 Share Posted February 10 Dajmy szansę, będzie mniej spamu na report bocie Jedynie pohamuj swoje odzywki o które ludzie mają pretensje. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts