veegaz 467 Share Posted February 9 A gdyby tak odblokować możliwość oglądania drużyny przeciwnej? Czasem czuje zdenerwowanie jak muszę oglądać kogoś kto nie wie co się dzieje na mapie i biega w kółko lub AFK'a. Nie sądzę, że to by wpłyneło jakoś na rozgrywkę, bo tutaj infa i tak nikt nie daje. @dymeek na tsie siedzą głownie admini pb, wiec info i tak już jest dawane 2 2 2 Link to post Share on other sites
dymeek 99 Share Posted February 9 edited Wydaje mi się, że ktoś kto siedzi na tsie mógłby miec spore info Po czesci masz racje ogladanie jakiegos bota ALLAHA nie jest ciekawe ale nie wiadomo czy nie wzrosnie wieksza ilosc dobrych graczy z dobrym infem z tsa  // @ veegaz co racja to racja przekonales mnie jestem za Edited February 9 by dymeek 2 Link to post Share on other sites
Luxyrie 736 Share Posted February 9 Według mnie dobry pomysł, można odblokować na okres próbny, bo faktycznie czasami zdążają się takie osoby, co nie wiedzą o co chodzi i maratony robią po mapie 2 Link to post Share on other sites
lewaq 8 Share Posted February 9 Ja mam rozwiązanie. Minimalizuję csa i robię co innego, a jak jest nowa runda to dostaję powiadomienie XD. Propozycja kosmetyczna i nie zaszkodzi nikomu, więc jestem na TAK. 2 Link to post Share on other sites
Hesz3K 68 Share Posted February 9 2 godziny temu, dymeek napisał: Wydaje mi się, że ktoś kto siedzi na tsie mógłby miec spore info Po czesci masz racje ogladanie jakiegos bota ALLAHA nie jest ciekawe ale nie wiadomo czy nie wzrosnie wieksza ilosc dobrych graczy z dobrym infem z tsa  // @ veegaz co racja to racja przekonales mnie jestem za Allah? Bardziej Mohamed lub Mustafa A ogolnie pomysl spoko wiec dlaczego by nie jestem na tak 2 Link to post Share on other sites
zajączek zagłady 115 Share Posted February 9 Jestem na tak, nie widzę jakichś wielkich minusów tego rozwiązania 1 Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted February 9 Już od dawna nie ma tutaj klasycznego PB, także również jestem na tak. @ [CS 1.6] Opiekun PaintBall 3 Link to post Share on other sites
Arrow 2 Share Posted February 10 Na tak, od razu dodam od siebie propozycję bo szkoda zakładać nowy temat na taką blahostke. Mianowicie, myślę że fajnie by było na serwer wgrać komendę /topme zawsze można podejrzeć ile fragów brakuje do graczy nad nami. 1 Link to post Share on other sites
dymeek 99 Share Posted February 10 edited @Arrow /rank masz swoją ilość punktów i ile brakuje Ci do osoby wyżej w rankingu tzn kille-dedy= liczba pkt Pokazuje również ile osoba wyżej w rankingu ma kili i dedow Edited February 10 by dymeek 1 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted February 10 Myśle ze spoko pomysł i można go przetestować 1 Link to post Share on other sites
Henio1995 27 Share Posted February 10 Jestem za można spróbować i zobaczymy co z tego wyjdzie 1 1 Link to post Share on other sites
Peel 59 Share Posted February 11 O info na tsie bym się nie martwił, ludzie znają konsekwencje takich zagrań Jestem za 2 Link to post Share on other sites
Żyleta 134 Share Posted February 11 W sumie można spróbować, zawsze można usunąć.. Jestem Za! 1 Link to post Share on other sites
KILER TY GO KILIM 42 Share Posted February 11 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts