Bicek 51 Share Posted February 8 Nick: Bicek Staż w CS: 5 lat Umiejętność rozpoznawania cheatera: umiem mam posiadam Czy rozpisujesz demka 1.6 ?(T/N): nie Czy rozpisujesz demka CSGO ?(T/N): tak Czy spełniasz wymagania ?(T/N): tak Doświadczenie: Gram w csa 5 lat i mam z 3000h Dlaczego Ty: Bo nie ma prawie żadnych bl od csgo i myśle, że przyda się pomoc Imię:Gabriel Wiek:17 Kontakt: (steam, gg) https://steamcommunity.com/id/lolifucker3376 Twój SteamID: STEAM_0:1:148466832 2 1 Link to post Share on other sites
Whytti 223 Share Posted February 8 Jestem na tak, o ile dobrze rozpiszesz demko: http://215.gotv.pro/srv64121/auto-20210203-1529-de_mirage.dem.zip Gracz Hexagon 1 1 Link to post Share on other sites
Bicek Autor Tematu 51 Author tematu Share Posted February 8 8:19 Wcelował się w typa na rampie przez ścianę. 10:42 Wyszedł wcelowany na b w typa za sitem. 15:29 zabił chłopa na midzie przez smoke nawet nie wiedząc czy nadal tam jest lub czy nie przeszedł za boxa. 17:43 Wiedział, że kolega stoi na kanapce. 25:45 Wiedział, że gość stoi wcelowany na shorcie więc zawrócił na a. 27:15 Przestał plantować bombe na b i wychylił się na typa, którego nie miał prawa zauważyć przez skrzynkę, a gość szedł na shifcie. Według mnie chłop odpalony 2 By Whytti, February 8 Git Link to post Share on other sites
Eissu 32 Share Posted February 8 Przyda mi się drobna pomoc kiedy mnie nie będzie na kompie, poza tym znam go już dłuższy czas i gram z nim mmy, myślę że bez problemu jest w stanie rozpoznać cheatera. W dodatku jest bardzo aktywny i ma zapał do pracy. Jestem na tak 1 1 Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 8 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Podanie zostało zaakceptowane. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts