Zadymeczek 3 Share Posted February 3 Twój nick: `Lider Nick admina/gracza: Meffus (https://cskatowice.com/profile/17337-mefuuss/) Steam_id admina/gracza: Serwer:PB Mapa: de_dust2 Data i godzina:03.02.2021 - 17:41:01 Opisz sytuację/zdarzenie: Siema Dostałem bana nie znaczącego ale bana za respa.. resp 1:30 ale mniejsza o to kolega 6 sty pojawia sie na serwerowni sponsoruje PB i dostaje adma?? Znam go z innej serwerowni gdzie tuż przed tą był tez adminem teraz nikt tam nie gra. Gość miał praktycznie z każdym konflikty. Gram tu od około 2014r i zawsze do każdego z szacunkiem itp.. Albo mu podpadłem bo ewidentnie o coś mu chodzi. Przeszkadza w grze jak nie bany to krzyk przez micro to nadmiernie spamowanie np.(CELE gdzie była taka sytuacja że zostałem sam i miałem ponad 1min na ich wykonanie, gracze mu nawet na to wzracali uwagę..) Co do bana za respa Wstawiam Link do demka akcja w 3 rundzie.. Nie byłem nawet na respie chociaż jeszcze nawet na nim mogłem być. Po prostu go zabiłem i chyba o to mu chodziło. Uważam ze gość zdecydowanie musi zmienić tok myślenia i upomnienie sie należy.. Srry za ortgafie Czemu gość pojawia się niecały miesiąc temu na serwerowni i ma Admina ? Gdzie jest jego podanie o Admina? Dowody (Screenshoty/demko HLTV lub GOTV): http://o27a.hltv.org.pl/srv50774/HLTV-2102031739-de_dust2.dem.zip 1 By Ogen Dogen, February 3 miesiąc regularnej gry to wystarczająco, żeby zdobyć admina u nas Link to post Share on other sites
(1)`SzYMI -.^ 1 075 Share Posted February 3 @ [CS 1.6] Opiekun PaintBall Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted February 3 Jako iż byłem na serwerze widziałem tą sytuację. W pełni uzasadniona reakcja admina. Co rundę ktoś (nie mówię że Ty) stoi na respie. Upomnienia były, więc musiał polecieć kick lub ban. Admin @ mefuuss dostajesz upomnienie słowne gdyż zadzialaleś zbyt pochopnie. Link to post Share on other sites
PTK_Noisy 189 Share Posted February 3 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts