Lexy95 30 Share Posted February 3 WITAM SERDECZNIE! Obecnie w mojej rodzinie zmagamy się z trudną sytuacją a mianowicie siostra mojej ciotki ma chorego synka, cierpi on na poprzeczne zapalenie rdzenia kręgowego, mimo ciągłej rehabilitacji, nadal nie jest w stanie chodzić i normalnie poruszać nóżkami. Urodził się 2 Stycznia 2019r. Chorobę wykryto u niego pół roku po urodzeniu (urodził się zdrowy). Obecnie pojawiła się szansa na innowacyjne leczenie w Tajlandii, konkretnie chodzi o terapię komórkami macierzystymi rodzice Olivera potrzebują zebrać 150 000zł na jego leczenie, zostawiam wam link do zbiórki, jeśli ktoś zechce się dorzucić, będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc! ---> https://pomagam.pl/fw4b4874 <--- // temat w dziale ogłoszeń napisany za zgodą @ cajmert 2 1 2 Quote Edit Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 247 Share Posted February 6 +50zł, podbijam temat i doklejam w ogłoszeniach na głównej stronie na tydzień 4 1 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted February 7 Ode mnie 50 zł również poszło. 4 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
cajmert 3 080 Share Posted February 7 C S K - ANONIM 100 zł 2 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
DendiPB 47 Share Posted February 12 d e n d i 5 0 z l o t y 4 1 Quote Edit Link to post Share on other sites
Recommended Posts