SZNYCEL 32 Share Posted February 1 edited Podaj identyfikator na który zakupiłeś usługę (Nick / IP / SteamID): SZNYCEL Usługa zakupiona na stronie czy w grze ?: w grze Serwer: ONLY DD2 Gra (CS 1.6/CSGO/TS3): CS 1.6 Komunikat zwrotny z sklepiku: Usługa prawidłowo zakupiona. Dodatkowe informacje: Kupiłem dzisiaj VIPA na ONLY DD2 i teraz wchodzę i go nie mam. Co zrobić? Edited February 1 by SZNYCEL Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 1 Może jakiś chwilowy błąd? Według logów poprawnie zweryfikował się SMS i vip jest dodany poprawnie. Link to post Share on other sites
SZNYCEL Autor Tematu 32 Author tematu Share Posted February 1 7 minut temu, Ogen Dogen napisał: Może jakiś chwilowy błąd? Według logów poprawnie zweryfikował się SMS i vip jest dodany poprawnie. wróciłem do domu, za chwilę sprawdzę. Link to post Share on other sites
SZNYCEL Autor Tematu 32 Author tematu Share Posted February 1 2 minuty temu, SZNYCEL napisał: wróciłem do domu, za chwilę sprawdzę. dobra jest mam już, pewnie był jakiś chwilowy błąd. Dzięki Link to post Share on other sites
Ogen Dogen 2 252 Share Posted February 1 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Powód: Sprawa została wyjaśniona Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts