MEFJU3 0 Share Posted January 27 gracz : MEFJUッ Steam ID : STEAM_1:1:486963446 Steam3 ID : [U:1:973926893] Steam Community : 76561198934192621 Nadany : 01-27-21 17:20 Długość bana : Permanent Powód : "cheaty" Zbanowany na ▶ [Only Mirage] ◀ [PL] CSKatowice.com :: Tego się nie spodziewałem... prosiłbym o wiarygodną wypowiedź ze strony Admina banującego bo ja, jako człowiek z doświadczeniem nie posiadałem żadnych wspomagaczy typu skrypty i inne tam tego typu rzeczy. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted January 27 Mamy 24 godziny na sprawdzenie dema @ Blacklisted CS:GO @ Moderator Link to post Share on other sites
MEFJU3 Autor Tematu 0 Author tematu Share Posted January 27 Jasne Czekam na ub Link to post Share on other sites
Eissu 32 Share Posted January 28 Absolutnie nic nie znalazłem. Jesteś czysty zaraz dostaniesz ub Link to post Share on other sites
Eissu 32 Share Posted January 28 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Gracz został ODBANOWANY Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts