M@fioz@ 22 Share Posted January 25 Wstęp Czy zapoznałeś się z regulaminem?: TAK Czy rozumiesz jego prawa; zakazy; nakazy?: TAK Czy akceptujesz zawarte w nim przepisy?: TAK Rozpoznanie Na jakim serwerze chcesz Admina?: Only DD2 1.6 Doświadczenie: Miałem tu admina kilka razy Dlaczego Ty?: Gram czesto myślę że się przydam Co chciałbyś wprowadzić?; Zwalczać cheaterów Byłeś kiedyś banowany? (sprawdź w AMXBans): nie Dane Podstawowe Imię: Marcin Wiek: 22 Dane Techniczne Nick na serwerze: M@fioz@ Ilość przegranych (link do GT) : https://www.gametracker.com/player/M%40fioz%40/dd2.cskatowice.com:27015/ myślę że wystarczy Mikrofon: Tak Składka (11,07 zł SMS / 7,00 zł PRZELEW - miesiąc) oczywiście Twoje SteamID: STEAM_0:0:38801841 Kontakt: Steam/ forum Link to post Share on other sites
relax 1 129 Share Posted January 25 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. Temat został zamknięty przez moderatora lub administratora, jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj post. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Z Pozdrowieniami, Ekipa CSKatowice.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts